دوستان یه مودم وایرلس خونگی میخوام که قابلیت محدودیت حجم و زمان واسه یوزر داشته باشه..مدلی مد نتظرتون هست؟
دوستان یه مودم وایرلس خونگی میخوام که قابلیت محدودیت حجم و زمان واسه یوزر داشته باشه..مدلی مد نتظرتون هست؟
نمیدونم دوساله دارمش الان میخوام از وایفایه ش استفاده کنم نمیتونم درست کانفیگش کنم این دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه لطف کنه کانفیگو توضی بده خیلی عالی میشه
8961زیاد فرقی با 8968 نمیکنه یک نگاه کن اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا مدلش چیه؟؟؟؟
Last edited by َARM1; 19-02-2014 at 01:59.
بنظر من بتزتیب
1- ASUS
2-تی پی لینک ( 8968v2------8970 )
3-دلینک ( 2750U1 سفید )
از linksys خبری در دست ندارم.
Last edited by َARM1; 19-02-2014 at 02:04.
مدلش 8968 ه دوتا انتن داره یه یو اس پی همون مدل خودته.
واسه همین هیشکی مثل تو نمیتونه راهنمایی اساسی کنه![]()
مشکلی نیست تا جایی که بتونمو اما توی جعبه cd نیست ؟ 8968 ورژن 1 هست ؟ اگه میخوای کارا راه بیوفته سریع جواب بده
راه تشخیص اش اینه که پشت مودمت زیر بارکد شماره سریال داره نگاه چی نوشته اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ورژن V1.0 هست کانفیگش این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ورژن V2.0 هست کانفیگش این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پله به پله راهنما برو جلو حله.
Last edited by َARM1; 19-02-2014 at 11:52.
چنین کاری از مودمهای عادی ساخته نیست !![]()
نوشته V1.0 یه سیدیه کوچیک هم داره
به دو روش میتونی کانفیگش کنی 1- با سی دی بصورت quick intstaltion
2- به روش که توی سایت خودش pdf ان هست .
روش دوم بماند روش اول : سی دسی رو اجرا کن بعد یک صفحه میاد که میگه مدل مودم رو انتخاب کن و بعد اون زیر مدل گزینه quick instalion را انتخاب بکن . تا این کار بکن به من اطلاع بده کخ همین جوریه بعد بقیه رو میگم.![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)