مودم D-LINK DSL-2750U سفید رنگ !نمیدونم چون کار نکردم باهاش ! بستگی به موانع داره
مودم D-LINK DSL-2750U سفید رنگ !نمیدونم چون کار نکردم باهاش ! بستگی به موانع داره
آره بابا دیجی کالا فروش ویژه گذاشته 104 تومان
وقتی دیجی کالای گرون فروش 104 قیمت زده پس به احتمال زیاد توی بازار 94 گیر میاد![]()
نهایت بردی که با گوشی میشه گرفت از فاصله 10 متری از پشت 3 تا دیواره کلفته که تقریبا قطع میشه. ولی از پشت دوتا دیوار تو همین فاصله بدون قطعی میشه رفت اینترنت.
با لپ تاپ بیشتره و تو همچین شرایطی سیگنال در حد fair میشه، مساحت خونه اجازه نداد نهایت برد رو با لپ تاپ اندازه بگیرم.
سلام
من مودم 2750 دارم
توی سایت ایران دلینگ بودم دیدم
این نوشته زیر این محصول هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمامی موجودی مودم DSL-2750U انبار ایران دی لینک با قابلیت جدید روتر وایرلس می باشد ،یکی از چهار پورت شبکه این مودم قابلیت روتر را دارا است که خود می تواند بعنوان یک روتر وایرلس نیز عمل نماید همانند DIR-600 / 525 / 605 ,….. و این مودم به یک دستگاه سه کاره تبدیل شده ،ADSL مودم روتر وایرلس ، 3G روتر وایرلس و روتر وایرلس ...
حالا می خواستم بدانم یعنی مودم من هم همین قابلیت را دارد؟؟؟
من یک مودم وایلس دیگر دارم می توانم به این مودم وصل بکنم؟؟؟
جریان چی هست؟؟؟؟
جریان یه تبلیغ مسخرس چون همه مودم ها الان اینارو دارن ..همش یعنی اشتراک گذاری انترنت و اشتراک گذاری بین چند کلاینت و اشتراک گذاری مودم 3g مثل مودم شرکت رایتل ..چیز خیلی شاخی نیست این چیزا که گفت...چون یه usb داره از طریق اون میشه اشتراک گذاری کرد
منظور اون تلیغ پورت ewanه که اجازه میده یه مودم دیگه رو با کابل بهش وصل کنی اینترنتشو به صورت وایرلس اشتراک بذاری و هر مودمی نداره.
اره راست میگه دوستمون یکی از خروجی هاش (پورت4) ؛ ورودی هم داره من ندیده بودم الان دیدم
Last edited by godleo; 09-01-2014 at 14:46.
سلام یعنی اگه یک مودم usb وایمکس بهش وصل کنیم به صورت وایرلس میشه به اون مودم usb دسترسی پیدا کرد؟(من فکر نمی کنم.)
آخه مودم نیاز به نصب درایور و غیره داره برا استفاده تو سیستم ، حالا چجوری میشه با این مودم dlink این اینترنت usb را وایرلس کرد؟
راهی سراغ دارید؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)