موبایل موهوم نیستکامپیوتر مهمه نمیشه جابه جاش کرد. نگران اونم.
راستی یه کارت وایرلس هم برای کامپیوتر نیاز دارم لطفا کارت وایرلس هم معرفی کنید. قیمتاش تو چه حدودیه؟
موبایل موهوم نیستکامپیوتر مهمه نمیشه جابه جاش کرد. نگران اونم.
راستی یه کارت وایرلس هم برای کامپیوتر نیاز دارم لطفا کارت وایرلس هم معرفی کنید. قیمتاش تو چه حدودیه؟
خب وقتی کسی با مودم مورد نظر شما کار نکرده باشه انتظار داری چی بگیم ؟ اما همینقدر بهت بگم که برد داخل اکثر مودمهای موجود در بازار با امکانات مشابه یکیه !!اگه خیلی از قیافه-ش خوشت اومده باید ریسک کنی و بخری
![]()
یه کارت وایرلس پیدا کن آنتنش جدا شه تا اگه خدایه نکرده سیگنال نداد(احتمالش خیلی کمه ولی احتیاط کنی ضرر نداره) با یه آنتن ارزون هم بتون مشکلو برطرف کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by DragonVsPhoenix; 05-01-2014 at 01:14.
اگر خواستی TD-W8968 (ورژن 2 البته) بگیری بهتره کارت وایرلست هم tp باشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
بین این مدل ها با توجه به گفته ها شک دارم...
TD-W8901N
TD-W8951ND
TD-W8151N
یا برم با توجه به مشکلات این مدل ها سراغ g-net , d-link?
سلام دوستان عزیز
من یه مودم dlink dsl-2750u.u1e سفید خریدم هر کار میکنم نمیتونم فلش یا هارد اکسترنال بهش وصل کنم کسی بلد ه ؟
آنتن TD-W8901N ثابته ! درکل مرجوعیهای این مدلهایی که گفتی جدیدا زیاد شده ! با گارانتی سازگار بخر ! GNET هم میتونی بخری اما فکر میکنم برد داخلش با همین تی پی ها یکی باشه !یه انتخاب دیگه 2730u سفیده!
برو network اینو کپی پیست کن:
\\192.168.1.1\usb1_1
اگه جواب نگرفتی:
اگه جواب نگرفتی ممکنه SAMBA مومت غیر فعال باشه که باید بری تو تنضیمات مودم تو بخش Advanced و فعالش کنی یا اگه Enable Anonymous Access تیکشو فعال کنی.
اگه بخوای با گوشی اندرویدی بری باید برنامه ES file Eplorer رو نصب داشته باشی بعد بری بخش lan و بعد از new گزینه scan رو بزنی
Last edited by DragonVsPhoenix; 07-04-2014 at 12:30.
داداشم دمت گرم خیلی گلی اوکی شد
Ethernet WAN (EWAN) offers another broadband connectivity option for connecting to Cable, VDSL or Fiber modems
برگرفته از سایت تی پی لینک![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)