تبلیغات :
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 447 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

داره خودمونی میشه Arashmartini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله از این گرافتاریا منم زیاد داشتم اما این مشکل عجیبه قط تو یه ساعتهای خاصی قطعی زیاد میشه

این عکس تنظیماته منه مثل شماست فرقی نداره

عجیبه که تو SETUP NETWORK روتر شناسائی نمیشه
    WPS یا همون Wi-Fi Protected Setup فعاله

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بله از این گرافتاریا منم زیاد داشتم اما این مشکل عجیبه قط تو یه ساعتهای خاصی قطعی زیاد میشه

این عکس تنظیماته منه مثل شماست فرقی نداره

عجیبه که تو SETUP NETWORK روتر شناسائی نمیشه
    WPS یا همون Wi-Fi Protected Setup فعاله
    این مرحله رو بی خیال. مراحل بعدی رو چک کن. خب به وایرلس وصل شدی homegroup هم ايجاد کردی دیگه اون یکی کامپیوتر هم باید به ARASH.MARTINI وصل باشه. مراحل بعدی رو چک کن.
    من قدیما پارس انلاین داشتم و ساعت 1 و 5 بعد از ظهر قطع میشد نتم.

3. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اصلا نمیدونم وارد هوم گروپ شدم یا نه
    این عکس کامپیوتره
    لپ تاپ رو یه هوم گروپ جدا ساختم با یه اسم دیگه نمیدونم چطور JOIN کنم به هوم گروپی که با کامپیوتر ساختم

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اصلا نمیدونم وارد هوم گروپ شدم یا نه
    این عکس کامپیوتره
    لپ تاپ رو یه هوم گروپ جدا ساختم با یه اسم دیگه نمیدونم چطور JOIN کنم به هوم گروپی که با کامپیوتر ساختم
    خب باید یکی از homegroupها رو نگه داری. و باید پسوردشم که موقع درست کردنش ویندوز بهت داده یادداشت کنی یا بهتر از اون یه پسورد آسون خودت بهش بدی از Change the password.

تو اون یکی کامپیوتر باید خارج از homegroupش خارج شدی از:
    leave the homegroup...

بعدش از این مسیر به homegroup کامپیوتر قبلی که پسوردشم داری عضو شی:
    بعد اینکه از هوم گروپی که نمیخواستی خارج شدی، تو همون عکسی که گذاشتم گزینه join now میاد که باهاش باید بتونی به homegroup اون یکی کامپیوتر وصل شی.
    Last edited by DragonVsPhoenix; 22-12-2013 at 16:00.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بعدش از این مسیر به homegroup کامپیوتر قبلی که پسوردشم داری عضو شی:
    بعد اینکه از هوم گروپی که نمیخواستی خارج شدی، تو همون عکسی که گذاشتم گزینه join now میاد که باهاش باید بتونی به homegroup اون یکی کامپیوتر وصل شی.

رفیق من که نفهمیدم منظورت از عکسی که گذاشتی کدوم عکسه
    اما چه با لپ تاپ چه pc از هوم گروپ هر کدام که خارج میشم فرق نمیکنه اینو نشون میده حالا این join now کجاست من موندم معطل

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

رفیق من که نفهمیدم منظورت از عکسی که گذاشتی کدوم عکسه
    اما چه با لپ تاپ چه pc از هوم گروپ هر کدام که خارج میشم فرق نمیکنه اینو نشون میده حالا این join now کجاست من موندم معطل
    باید اینجوری میشد:

مطمئنی جفت کامپیوترا رو حالت home netwok هستن؟

دوتا سرویس Peer Networking Grouping و HomeGroup Provider چک کن ببین فعال هست:
    برو کنترل پنل تو محل جستوجو بنویس:
    administrative tools
    برو توش و وارد Services شو.
    حال اون دوتا سرویسو چک کن که فعال باشن.

یه بار هم این کارو امتحان کن :
    وارد network شو و تو محل آدرس ip آدرس اون یکی کامپیوتر(حتما دوباره ip رو چک کن چون بعد هر بار خاموش روشن شدن ممکنه ip عوض شه) رو با دوتا اسلش وارد کن و اینتر بزن (به نوع اسلش دقت کن \\)عین شکل زیر:

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام من میخوام یه مودم وایرلس بخرم و برای یک طبقه میخوام استفاده کنم و نهایتا بین مودم و لپ تاپ یا گوشیم یه دیوار 30 سانتی وجود خواهد داشت نظرم رو مدل

TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8151N هستش چطوریه؟من بعضی جاها خوندم که آنتن دهیش ضعیفه،داغ میکنه (زیاد) و مشکل قطع و وصل شدن داره.بعدشم فرقش با

TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8151ND فقط تو تعداد پرتهاشه یا فرق دیگه ای هم دارن؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام من میخوام یه مودم وایرلس بخرم و برای یک طبقه میخوام استفاده کنم و نهایتا بین مودم و لپ تاپ یا گوشیم یه دیوار 30 سانتی وجود خواهد داشت نظرم رو مدل

TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8151N هستش چطوریه؟من بعضی جاها خوندم که آنتن دهیش ضعیفه،داغ میکنه (زیاد) و مشکل قطع و وصل شدن داره.بعدشم فرقش با

TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8151ND فقط تو تعداد پرتهاشه یا فرق دیگه ای هم دارن؟
    پیشنهاد من اینکه 40 تومن بیشتر خرج کنین و dlink 2750u سفید بردارین. اگه نمیخواین اضافی خرج کنین dlink 2730u سفید که مدل یه آنتنشه رو هم یه نگا بندازین. من سفید2750 استفاده میکنم و راضیم.

10. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

پیشنهاد من اینکه 40 تومن بیشتر خرج کنین و dlink 2750u سفید بردارین. اگه نمیخواین اضافی خرج کنین dlink 2730u سفید که مدل یه آنتنشه رو هم یه نگا بندازین. من سفید2750 استفاده میکنم و راضیم.
    یعنی این مدلهایی که گفتم رو مشکلش رو تایید می کنید؟در ضمن این مدلی که گفتین فرق سیاه با سفیدش چیه که سیاه حدود 20 تومن گرونتره؟
    Last edited by ar.tmu; 22-12-2013 at 20:55.

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یعنی این مدلهایی که گفتم رو مشکلش رو تایید می کنید؟در ضمن این مدلی که گفتین فرق سیاه با سفیدش چیه که سیاه حدود 20 تومن گرونتره؟
    تائید نمیکنم! آدم تا یه چیزی رو نخره و امتحان نکنه نمیتونه با قطعیت بگه. همیشه اگه کامنتا رو بخونین میبینین بیشتر از کسایی که ناراضی بودن راضی داریم. من سری سفید دلینک رو استفاده کردم و راضیم البته ممکنه یه خورده بردش کمتر باشه ولی تا حالا مشکلی نداشتم.
    دلیل ارزون بودنش هم به خاطر نوع چیپستشونه که آنچنان فرق خاصی هم نداره.

13. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •