بله از این گرافتاریا منم زیاد داشتم اما این مشکل عجیبه قط تو یه ساعتهای خاصی قطعی زیاد میشه
این عکس تنظیماته منه مثل شماست فرقی نداره
عجیبه که تو SETUP NETWORK روتر شناسائی نمیشه
WPS یا همون Wi-Fi Protected Setup فعاله
بله از این گرافتاریا منم زیاد داشتم اما این مشکل عجیبه قط تو یه ساعتهای خاصی قطعی زیاد میشه
این عکس تنظیماته منه مثل شماست فرقی نداره
عجیبه که تو SETUP NETWORK روتر شناسائی نمیشه
WPS یا همون Wi-Fi Protected Setup فعاله
این مرحله رو بی خیال. مراحل بعدی رو چک کن. خب به وایرلس وصل شدی homegroup هم ايجاد کردی دیگه اون یکی کامپیوتر هم باید به ARASH.MARTINI وصل باشه. مراحل بعدی رو چک کن.
من قدیما پارس انلاین داشتم و ساعت 1 و 5 بعد از ظهر قطع میشد نتم.
اصلا نمیدونم وارد هوم گروپ شدم یا نه
این عکس کامپیوتره
لپ تاپ رو یه هوم گروپ جدا ساختم با یه اسم دیگه نمیدونم چطور JOIN کنم به هوم گروپی که با کامپیوتر ساختم
خب باید یکی از homegroupها رو نگه داری. و باید پسوردشم که موقع درست کردنش ویندوز بهت داده یادداشت کنی یا بهتر از اون یه پسورد آسون خودت بهش بدی از Change the password.
تو اون یکی کامپیوتر باید خارج از homegroupش خارج شدی از:
leave the homegroup...
بعدش از این مسیر به homegroup کامپیوتر قبلی که پسوردشم داری عضو شی:
بعد اینکه از هوم گروپی که نمیخواستی خارج شدی، تو همون عکسی که گذاشتم گزینه join now میاد که باهاش باید بتونی به homegroup اون یکی کامپیوتر وصل شی.
Last edited by DragonVsPhoenix; 22-12-2013 at 16:00.
رفیق من که نفهمیدم منظورت از عکسی که گذاشتی کدوم عکسه
اما چه با لپ تاپ چه pc از هوم گروپ هر کدام که خارج میشم فرق نمیکنه اینو نشون میده حالا این join now کجاست من موندم معطل
![]()
باید اینجوری میشد:
مطمئنی جفت کامپیوترا رو حالت home netwok هستن؟
دوتا سرویس Peer Networking Grouping و HomeGroup Provider چک کن ببین فعال هست:
برو کنترل پنل تو محل جستوجو بنویس:
administrative tools
برو توش و وارد Services شو.
حال اون دوتا سرویسو چک کن که فعال باشن.
یه بار هم این کارو امتحان کن :
وارد network شو و تو محل آدرس ip آدرس اون یکی کامپیوتر(حتما دوباره ip رو چک کن چون بعد هر بار خاموش روشن شدن ممکنه ip عوض شه) رو با دوتا اسلش وارد کن و اینتر بزن (به نوع اسلش دقت کن \\)عین شکل زیر:
![]()
سلام من میخوام یه مودم وایرلس بخرم و برای یک طبقه میخوام استفاده کنم و نهایتا بین مودم و لپ تاپ یا گوشیم یه دیوار 30 سانتی وجود خواهد داشت نظرم رو مدل
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8151N هستش چطوریه؟من بعضی جاها خوندم که آنتن دهیش ضعیفه،داغ میکنه (زیاد) و مشکل قطع و وصل شدن داره.بعدشم فرقش با
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8151ND فقط تو تعداد پرتهاشه یا فرق دیگه ای هم دارن؟
پیشنهاد من اینکه 40 تومن بیشتر خرج کنین و dlink 2750u سفید بردارین. اگه نمیخواین اضافی خرج کنین dlink 2730u سفید که مدل یه آنتنشه رو هم یه نگا بندازین. من سفید2750 استفاده میکنم و راضیم.
یعنی این مدلهایی که گفتم رو مشکلش رو تایید می کنید؟در ضمن این مدلی که گفتین فرق سیاه با سفیدش چیه که سیاه حدود 20 تومن گرونتره؟
Last edited by ar.tmu; 22-12-2013 at 20:55.
تائید نمیکنم! آدم تا یه چیزی رو نخره و امتحان نکنه نمیتونه با قطعیت بگه. همیشه اگه کامنتا رو بخونین میبینین بیشتر از کسایی که ناراضی بودن راضی داریم. من سری سفید دلینک رو استفاده کردم و راضیم البته ممکنه یه خورده بردش کمتر باشه ولی تا حالا مشکلی نداشتم.
دلیل ارزون بودنش هم به خاطر نوع چیپستشونه که آنچنان فرق خاصی هم نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)