تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 447 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان مدل مودم 2 آنتن خوب بین مارک های D-Link * TP-Link معرفی میکنید
    و اینکه آنتن 2.5dBI با 5dBI فرقش چیه

ممنون میشم کمک کنید چون فردا میخوام برم مودم بخرم پولشم مهم نیست.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    مودم D-Link DSL-2730U چطور مودمی هست ؟ ارزش خرید داره یا اینکه بهتره یکم دیگه بزاریم روش مدل D-Link DSL-2750U که دو آنتن هست رو بگیریم ؟
    من میخوام با گوشی به اینترنت متصل بشم و نیاز به شبکه وایرلس دارم بخاطر این میخوام مودم رو تهیه کنم
    ممنون و با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    مودم D-Link DSL-2730U چطور مودمی هست ؟ ارزش خرید داره یا اینکه بهتره یکم دیگه بزاریم روش مدل D-Link DSL-2750U که دو آنتن هست رو بگیریم ؟
    من میخوام با گوشی به اینترنت متصل بشم و نیاز به شبکه وایرلس دارم بخاطر این میخوام مودم رو تهیه کنم
    ممنون و با تشکر
    دوست عزیز تاجایی که من اطلاع دارم روی صبانت تهران مشکل داره. مثل اینکه شهرستان هم این ایراد هست. مشکل از مخابرات هست نه از مودم. ببینید زمانی که بعد از چند ساعت idle بودن باید مودم خودش رو دوباره به ISP معرفی کنه مشکل بوجود میاد. این مودم نمی تونه این کار رو انجام بده. من تو دو منطقه تهران این مودم رو تست کردم و مشکل داشته. خود شرکت ایزی هم این مشکل رو قبول داره.

باتشکر

4. 2 کاربر از r0ot$harp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان مدلهای مودم 2 آنتن خوب بین مارک های D-Link * TP-Link معرفی میکنید

و اینکه آنتن 2.5dBI با 5dBI فرقش چیه

ممنون میشم کمک کنید چون میخوام برم مودم بخرم پولشم مهم نیست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    ممنون و با تشکر
    دوست عزیز تاجایی که من اطلاع دارم روی صبانت تهران مشکل داره. مثل اینکه شهرستان هم این ایراد هست. مشکل از مخابرات هست نه از مودم. ببینید زمانی که بعد از چند ساعت idle بودن باید مودم خودش رو دوباره به ISP معرفی کنه مشکل بوجود میاد. این مودم نمی تونه این کار رو انجام بده. من تو دو منطقه تهران این مودم رو تست کردم و مشکل داشته. خود شرکت ایزی هم این مشکل رو قبول داره.

باتشکر
    اصولا شرکت دی-لینک از چیپستهای broadcom استفاده میکنه در ساخت محصولاتش و به همین دلیل مودمهاش گرونتر هستن ! یکی از اقوام ما هم ( ساکن شهرستان ) که مودم دی-لینک داره میگفت مدت زمان کوتاهی که از مخابرات اینترنت میگرفتم با قطعی های مکرر روبرو میشدم و مجبور بودم مودم رو دائما ریست کنم تا دوباره وصل بشه

7. 2 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منم که شهرستانم (: یه مودم D-link 2640u دارم که قطعیش زیاده. اخیرا هر روز چندبار باید ریستش کنم تا دوباره کار کنه. چندباری هم وایرلسش هم خودبه‌خود خاموش شده و مجبور شدم برم از تنظیمات روشنش کنم.
    البته مدت زیادیه که روز و شب داره کار می‌کنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

باتشکر
    اصولا شرکت دی-لینک از چیپستهای broadcom استفاده میکنه در ساخت محصولاتش و به همین دلیل مودمهاش گرونتر هستن ! یکی از اقوام ما هم ( ساکن شهرستان ) که مودم دی-لینک داره میگفت مدت زمان کوتاهی که از مخابرات اینترنت میگرفتم با قطعی های مکرر روبرو میشدم و مجبور بودم مودم رو دائما ریست کنم تا دوباره وصل بشه
    پس بیخیال خرید این مودم شدم خوب شد مطلع شدم از این قضیه
    حالا مودم Zyxel مدل P-660 HN-T1H چطوره ؟ این هم مشکل داره ؟
    Asus N10 چطور ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

باتشکر
    من این مشکل رو یکجا مطرح کردم دوستان گفتن که :
    در این حالت به اصطلاح میگن مودم stanby شده / شما تیک keep alive رو در مودم باید بزنید /
    کلا بستگی به تنظیمات داره نباید در حالت عادی \یش بیاد مگر اینکه باگ نرم افزاری داشته باشه

11. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان بالاخره یکی مارو راهنمایی کنه. نظرتون در رابطه با 8951 چیه؟؟؟ همین مشکل 2730 رو نداره؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من این مشکل رو یکجا مطرح کردم دوستان گفتن که :
    در این حالت به اصطلاح میگن مودم stanby شده / شما تیک keep alive رو در مودم باید بزنید /
    کلا بستگی به تنظیمات داره نباید در حالت عادی \یش بیاد مگر اینکه باگ نرم افزاری داشته باشه
    منم با نظر دوستمون موافقم که گفتن :
    مشکل از مخابرات هست نه از مودم.
    دوستان بالاخره یکی مارو راهنمایی کنه. نظرتون در رابطه با 8951 چیه؟؟؟ همین مشکل 2730 رو نداره؟؟؟
    بگیر همینو چون چیپستش با 2730 فرق داره و به احتمال زیاد جواب میده روی صبانت ! چاره ای جز آزمون و خطا نداری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •