سلام
این هم تاپیک مبین نت در پی سی ورلد!
تاپیک ایرانسل زده شده و من مبین نت رو زدم!
آدرس رسمی شرکت مبین نت:
مبین نت قراره که تمام کشور رو تحت پوشش وایمکس قرار بده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این هم تاپیک مبین نت در پی سی ورلد!
تاپیک ایرانسل زده شده و من مبین نت رو زدم!
آدرس رسمی شرکت مبین نت:
مبین نت قراره که تمام کشور رو تحت پوشش وایمکس قرار بده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by armin_software; 22-08-2010 at 23:43.
خوب من همچنان اولم این هم از اولین پستم
کسی میدونه وب سایت شرکت مبین نت با گدابازی تمام ساخته شده
این وب سایت از اسکریپت مدیریت محتوای E107 استفاده میکنه که یک اسکریپت مجانی هست
و درواقع یه قرون هم خرج سایتشون نکردند ! خدا به داد وضعیت اینترنتشون برسه
البته شاید من زود قضاوت میکنم ولی کسی که اینجوری کارشو پیش میبره بعدا معلوم نیست چه کیفیتی برای محصولاتش در نظر مییگره
میترسم صبانت2 افتتاح بشه.....
من شک کرده بودم ولی مطمئن نبودم!خوب من همچنان اولم این هم از اولین پستم
کسی میدونه وب سایت شرکت مبین نت با گدابازی تمام ساخته شده
این وب سایت از اسکریپت مدیریت محتوای E107 استفاده میکنه که یک اسکریپت مجانی هست
و درواقع یه قرون هم خرج سایتشون نکردند ! خدا به داد وضعیت اینترنتشون برسه
البته شاید من زود قضاوت میکنم ولی کسی که اینجوری کارشو پیش میبره بعدا معلوم نیست چه کیفیتی برای محصولاتش در نظر مییگره
میترسم صبانت2 افتتاح بشه.....
Last edited by armin_software; 22-09-2010 at 15:28.
همین دیگه دوست عزیز
اسکریپتهای رایگانی که روی نت هست باعث شده چشم طمع همه شرکتها و برنامه نویسها رو به سمت خودشون بکشونه که مساویه با مفتخوری و دل دزدی و از همه بدتر ختگ حساب کردن کابرانی که از همین شرکتها سرویس میگیرند
متاسفانه علی رغم این همه دزدی این شرکتها حاضر به یه قرون خرج کردن نیستند
تنها شرکتی که دیدم یک سایت خوب و جالب طراحی کرده یکی شاتل بود یکی هم لایزر . که متاسفانه لایزر نتونسته از حیث پروگرمینگ سر بلند بیرون بیاد.
تمامی فروشگاهایی ایرانی که میبینید همشون با اسکریپتهای مجانی نوشته شده
از این شرکت بدتر هم شرکت داتک هست که متاسفانه با سایقه طولانی و ید توانایی که در دزدی حجم دارند هم اکنون نیز صاحب یک وب سایت بر پایه جوملا میباشد.
جالبه بدونین این شرکت مبین نت حدود شش ماه پیش در روزنامه های سراسر کشور وعده جایزه دو میلیونی برای انتخاب بترین اسم برای این شرکت رو داده بود ...خیلی جالبه ولی برای وب سایتی که قراره این اسم رو یدک بکشه حاضر به پرداخت یک ریال نیست واقعا متاسفم.
باورم نمیشه!از این شرکت بدتر هم شرکت داتک هست که متاسفانه با سایقه طولانی و ید توانایی که در دزدی حجم دارند هم اکنون نیز صاحب یک وب سایت بر پایه جوملا میباشد.
پس چی داش ارمین حالا به نظرت کسی که برای فروش محصولش دست به گدایی میزنه از حجم نمیدزده ؟
ایشالا خدا ظهور اقا رو نزدیکتر کنه بسط این دل دزدی ها به پایان برسه دنیا رو گند برداشته
مبین نت حالا حالا ها نمی تونه مطرح بشه!
هنوز یک دکل هم نداره!
مبین نت سرویسش راه بیفته یا نیفته فعلا اینترنت ایران فلجه
این نظر من هستش به عنوان یک تکنسین IT که چهارسال درس خوندم
اینترنتی نداریم که بشه بهش بگی اینترنت !
خیالت راحت اینم یکی مثل بقیه
چه مبين نت چه ايرانسل چه ايران تل اگر هزار تل هم بياد اينترنت درست نمي شه كه نمي شه. چون حوزه اينترنت ايران به يك سري مسائل ( سياسي ) مربوط شده كه اون مسائل مانع پيشرفت مي شه. تا وقتي كه شرايط به همين منوال هست اين گونه اقدامات آب تو هاون كوبيدنه.نيست؟
.:Bardia:.,akilis2006,ali_net1376,amirfiri,ARAS71,ashkan8819,behnam_gunner,behnam_tr,DariushGreat,ehsan-inventor,evanjelima,gta6767,H A M A S,Hadijooon,ho3in0861,Hossein-GMail,iranp301,jafarr,jolan57,karimz,KING_DESIGNER,m3hrdad.x,mehran_pqqp,mehrdad_joon,mohalls,mohammad ahmadi,mohammadi_4u,mohsenmsi,mona65,omid-p30,Open-minded,pouria_br,salavan,smart2009,wichidika,مبین نت
پس بالاخره دوستان فهمیدن که اینترنت ایران مثل یه کالاست که فقط رنگ بسته بندیش فرق میکنه
بازم خوبه جای شکرش باقیه حالا چه ایرانسل بیاد چه مبین چه ترک سل همشون یکی هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)