karbist جان ، یک نکته ای که من متوجه شدم (البته شاید برای شما و دیگر دوستان پیش پا افتاده باشه) اینه که مودم با سرچ چند فرکانس مختلف سعی میکنه به شبکه وصل بشه ، از بین این فرکانسها یکیشون بعد از اتصال سرعت دانلود خیلی بالاتر و پایدارتری داره، که برای من فرکانس 345900000 هست و وقتی با بقیه فرکانسها وصل میشه، سرعت دانلود خیلی بد و ناپایدارتره. (تقریبا شبیه وایرلس البته در وایرلس بجای تغییر فرکانس، مودم با استیشنها یا همون آنتنهای مختلف تماس می گیره و اونجاهم با یکی از اونها سرعت دانلود بالاتری میده )
از دیروز تا حالا حتی با تغییر جای مودم ، مودم اصلا این فرکانس رو پیدا نمی کنه و با فرکانس 3559000000 وصل میشه که با وجود خوب بودن تمام شرایطش (یعنی CINR , ... ) سرعت بسیار بدی داره و دست آخر روی سرعت 4-5 کیلو می مونه.
آیا راهی هست که ما مودم رو وادار کنیم فقط یک فرکانس رو سرچ کنه ؟ آخه وقتی که نصاب اومده بود و توی صفحه status>wimax در کنترل پنل بود می گفت شما نباید به این تنظیمات دست بزنید.
برای من فقط به یک bts وصل میشه و بقیه bts ها اینقدر دور هستند که اصلا بهشون نمی تونه وصل بشه.
شما باید بری به قسمت wimax اون پایین صفحه نوشته scanning list, اول اون 4 تا فرکانسی رو که میبینی یک جا یادداشت کن بعد فرکانس هایی رو که نمی خوای remove کن.
برای اضافه کردن دوباره فرکانس ها, توی همون صفحه طبق شکل زیر فرکانس ها رو اضافه میکنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید