نامردا ؟
گفته بودند که میخوا از بدو ورود 30 استانوبدن ولی همش هفت هشتا دادن اونم معلوم نیست
ولی قیمتاشون خوبه
نامردا ؟
گفته بودند که میخوا از بدو ورود 30 استانوبدن ولی همش هفت هشتا دادن اونم معلوم نیست
ولی قیمتاشون خوبه
اینجوری که من شنیدم چون مجوز مبین نت برای 30 استان هست و استان تهران هم الآن به 31 استان تفکیک شده به همین دلیل به مشکل برخوردن.
توضیحات شرکت مبین نت:
شرکت ارتباطات مبین نت دارای پروانه ارائه خدمات ارتباطی بی سیم با فناوری وایمکس در 30 استان (30 پروانه برای 30 استان) می باشد و لذا تا زمانی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پروانه استان تهران را به دو پروانه تفکیک ننماید نمی تواند ادعا نماید که دارای پروانه برای 31 استان می باشد.
Last edited by maasen; 23-07-2010 at 00:43. دليل: درج اطلاعات تکمیلی
برخلاف ادعای شرکت مبین نت مبنی بر ارائه خدمات از اول مرداد در تمامی مراکز استانها، درحال حاظر تنها "در شهرهای اراک، اردبیل، ایلام، بابل، بجنورد، بیرجند، خرم آباد، سمنان، سنندج، شهرکرد و یاسوج شبکه آماده بهره برداری است."
Last edited by maasen; 23-07-2010 at 10:00.
خسته نباشه این مبین نت...
من که خواستم adsl بگیرم خطم فیبر بود رفتم ،2-3 بار هم رفتم مخابراتو فرم پر کردم خبری نشد(اگر میشد مخابرات محلمون رو به آتیش می کشیدم،با اون مسئولای بی عرضه و بی تفاوتش که هر وقت رفتم اونجا خانمه با فک و فامیلش حرف می زده و ... !)
منتظر وایمکس ایرانسل شدم که با توجه به سابقه کلاه برداریش رو من و نارضایتی همه بی خیال شدم و گفتم مبین نت باید خوب باشه و منتظر این بودم که اینم ترکوند ! تو تهران سرویس نمیده !
واقعا که... آقا اصلا نخواستیم اینترنت پرسرعت !
گفتم پرسرعت...اینایی که بهش میگن پرسرعت نیستا...مثلا همین 128 که مخابرات میده میگن سرعت دانلود 12-14 هستش ! خوب من با دایال آپ با 6 دانلود می کنم !
ختم کلام که اصلا نخواستیم اینترنت پر سرعت...تا زمانی که به خونگی ها 128 میدن و میگن پرسرعت و به فیبری ها هم همینشم نمیدن اصلا کسی نباید بگیره !
اصلا تقصیر خودمونه که میریم درخواست اشتراک میدیم !(چاره ای نداریم !)
من یه هفته ای هست که تازه فهمیدم اینترنت پرسرعت چیه...دانشگامون...واااااااای با سرعت 600تا 900 دانلود می کنم !!! باورتون میشه؟! من که هنوز باورم نشده.
حالا به 128 باسرعت دانلود 12 میشه گفت پرسرعت؟!؟! د نمیشه دیگه!
خواستم درد دلی کرده باشم.شرمنده.
موفق باشید و پرسرعت ! نه با سرعت 128 !
Last edited by ehsan-inventor; 23-07-2010 at 23:35.
تبليغش كه تو تلويزيون پخش شد.
شايد تهران هم فعال شده كه تو تلويزيون پخش كرد.
فقط كاشكي براي 512 و 1 مگ با حجم كمتر و قيمت كمتر ميذاشت كه آدم دلش بياد دست تو جيب كنه. 40 تومن براي 512 با 25 گيگ خوبه ولي اگه مثلاً 512 با محدوديت 10 گيگ و مثلاً قيمت 20-30 تومن بود خيلي خوب ميشد. چون اول كارشونه شايد به نظرات توجه كنن. من ايميل زدم شما هم بزنين تنوع تعرفه ها رو بيشتر كنن.
info [at] mobinnet.ir
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by siamak_mu; 24-07-2010 at 01:15.
دوستان برای دیدن پوشش سایر مراکز استان اسم شهر رو در ادرس زیر به جای ایکس قرار بدن
mobinnet.ir/images/maps/X.jpg
مثلا پوشش یزد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا تهران
ویا زاهدان
دوستان برای دیدن پوشش سایر مراکز استان اسم شهر رو در ادرس زیر به جای ایکس قرار بدن
mobinnet.ir/images/maps/X.jpg
مثلا پوشش یزد
و یا تهران
ویا زاهدان
با سلام
از روی این نقشه چطور محل سکونتم را پیداکنم که آیا در محدوده پوشش هست یا نه ؟
مي تونين به نقشه ي گوگل برين و اسم شهرتون رو تايپ كنيد بعد از گوشه سمت راست sa*telli*te رو انتخاب كنيد و محله خودتون رو مقيسه كنيد و با پوشش مبين نت مقايسه كنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خاک تو سرشون
تهران ندارن
.... .... ....
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)