مودم WIFI چندتا پورت داره میشه با این پورت هایی که تو عکسا گذاشتیدچند تا کامپیوتر(بدون تهیه کارت وایرلس) رو وصل کرد
یا فقط یکی رو می تونیم وصل کنیم؟؟
مودم WIFI چندتا پورت داره میشه با این پورت هایی که تو عکسا گذاشتیدچند تا کامپیوتر(بدون تهیه کارت وایرلس) رو وصل کرد
Last edited by petr-cech; 28-08-2010 at 05:06.
مودم indoor wifi چهار تا پورت داره و 4 تا سیستم رو به اینترنت وصل می کنهمودم WIFI چندتا پورت داره میشه با این پورت هایی که تو عکسا گذاشتیدچند تا کامپیوتر(بدون تهیه کارت وایرلس) رو وصل کرد
یکی نیست جواب منو بده ؟
محل ما شهرک اکباتان ، تا دیروز نمی گرفت مودم من هم Indoor هستش، یعنی کلاً قطع شده ؟![]()
دوستان من ديروز مفصل با مبين نت صحبت كردم البته با مسئول بخش خدمات وايمكس. اينها ميگن با مودمهاي indoor خيلي مشكل داريم و تعداد زيادي از اينها را مشتريا بخاطر كانكت نشدن مرجوع كردند. در حال حاضر هم مودم indoor به مشتري نميديم. البته اين آقا ادعا ميكرد تا 2 ماه آينده با اضافه كردن تقويت كننده هاي متعدد در سطح شهر تهران اين مشكلات حل ميشود. ميگفت در بخش هايي از مناطقي كه نارنجي هستند نيز با اين مودمها مشكل كانكت داريم. بخاطر همين بمن گفت شما مودم outdoor بايد بگيريد. گفت: اگر مودم indoor بگيريد هيچ تضميني در كانكت شدن وجود ندارد.
كسي تا حالا تونسته با indoor تو تهران كانكت بشه؟
عجب داستانیدوستان من ديروز مفصل با مبين نت صحبت كردم البته با مسئول بخش خدمات وايمكس. اينها ميگن با مودمهاي indoor خيلي مشكل داريم و تعداد زيادي از اينها را مشتريا بخاطر كانكت نشدن مرجوع كردند. در حال حاضر هم مودم indoor به مشتري نميديم. البته اين آقا ادعا ميكرد تا 2 ماه آينده با اضافه كردن تقويت كننده هاي متعدد در سطح شهر تهران اين مشكلات حل ميشود. ميگفت در بخش هايي از مناطقي كه نارنجي هستند نيز با اين مودمها مشكل كانكت داريم. بخاطر همين بمن گفت شما مودم outdoor بايد بگيريد. گفت: اگر مودم indoor بگيريد هيچ تضميني در كانكت شدن وجود ندارد.
كسي تا حالا تونسته با indoor تو تهران كانكت بشه؟
گفته تو مناطق نارنجی خوب وصل نمی شه؟مگه می شه
این منطقه که نارنجی هست یعنی به دکل نزدیک نزدیک هست
من خودم نارنجی هستم خیلی راحت سیگنال هاش پر می شه
اگر نارنجی خوب نگیره فاتحه کل پوشش تهران خونده است که
البته شايد اينها ميخوان مودمهاي outdoor را زودتر بفروشن چون بنفعشونه. بخاطر همين دارن مشتريو ميترسونن و ترغيب ميكنن كه outdoor ببره.
پس با این حساب همین الان مرجوعش کنیم بره این مودمو،ما که نزدیک مرزیم خودمونو الاف کردیم
دوستان اگر كسي تا بحال در تهران تونسته با استفاده مودم indoor از وايمكس مبين نت استفاده كنه به ما هم اطلاع بده.
متشكرم.
خوب بچه ها آخرین خبر
الان از مبین نت یه ایمیل برام اومد که اکانت شما اماده هست تو از این جور چیزا
بعد که تو سربرگ ورود مشترکین سایت مبین نت رفتم و یوزر و پسوردم رو زدم و وارد شدم گزنینه ی Active رو برام آورد و از امروز اکانت من فعال شد
ولی کانکت نشدم
زنگ زدم 1868 گفت اگر تازه اکتیو کردین باید صبر کنید تا فعال بشید
خدا داند![]()
دوست عزيز اگر تونستي كانكت بشي سرعت دانلودتو چك كن ببين چقدره؟ و بما هم اطلاع بده. ممنونم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)