دوستان معلوم نیست این مبین نت کی بقیه شهرها رو پوشش می ده ؟
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
اگه کسی هم شماره ی خود شرکت مبین نت داره بهم بده ممنون میشم
دوستان معلوم نیست این مبین نت کی بقیه شهرها رو پوشش می ده ؟
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
اگه کسی هم شماره ی خود شرکت مبین نت داره بهم بده ممنون میشم
dongle usb مبین نت به اندازه قوطی کبریت
قابلیت حمل داره و برای لپ تاپ به کار می ره از برق usb استفاده می کنه
حالا باید توضیحات بیشتری راجع به این USB داده بشه ولی بحث مهم تر اینکه مبین اول خدمات گسترده ترش رو کامل کنه و بعد سراغ اینجور ریزه کاری ها بره
شما که پدرتون اونجا هستن ، ایا مبین وابسته به سپاه هست یا این فقط یک تشابه اسمی هست ؟
هر چند که جواب شما هر چه باشه چندان فرقی هم نخواهد کرد
من همچنان منتظر زنگ این نصاب گرامی هستم ...
خب مبین نت سیم کارت هم برای موبایل برودبند میفروشه که بتونیم از اینا استفاده کنیم؟نوشته شده توسط arminjahanshahr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اینا مودم وایمکس مارک هاوایی هستش فکر کنم. فعلا هم نیومده ایران با این پوششی که اینها دارند مودم داخلی به زور جواب میده چه برسه به اینها. بعد هم هنوز پروانه وایمکس متحرک رو به کسی ندادن .نوشته شده توسط arminjahanshahr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایین پارک شهرشما کدوم منطقه بودید ؟
و اینکه چند روز بعد از اینکه مودمت رو گرفتی ، نصاب اومد ؟
به شماره ثابتت زنگ زد یا موبایلت ؟ چون من با شماره ثابتی که دادم اکثرا به نت وصل میشم و ممکنه برای نصاب همش اشغال بزنه
مرسی
3 روزه ولی وصل نشد چون گفت منطقه شما تا فردا مشکل داره
به موبایل
چراغ داره 5 تافکر کردم با ماشین گشت زدید. این هم مثل اون یکی مودم داخلی چراغ برای نشون دادن آنتن داره؟
نمیشه بدون اینکه به نمایندگی رفت فهمید تو نارنجی هستیم یا نه؟
نه متاسفانه نمی شه حالا زنگ بزن بهشون به اونا بگو تو منطقه چه رنگی هستم نارنجی یا سبز یا ابی ببین جی می گه
مودم های usb به درد کاربرانی می خوره که می خوان در جا ها ی مختلف که البته تحت پوشش هست استفاده کنند البته نه در حال حرکت چون هنوز مجوز آن صادر نشده ، چرا من هنوز نمی دونم...... و برای اونایی که مثلا هم محل کارشون هم خونشون پوشش خوب داره استفاده کنند و برق هم لازم نداره، اما چندتا مشکل هست اگه فقط همین مودم رو تهیه کنید با یک سیسستم بیشتر نمی تونی و صل بشید، دیگه این که اگه سیستم عامل شما مکینتاش باشه درایورش هنوز موجود نیست، و نمی شه ازش استفاده کرد .نوشته شده توسط sei_pm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان از این مودم ها دارم که از داتک دارم وایمکس می گیرم ، ولی به دو تا دلیل می خوام از مبین نت بگیرم یکی اینکه تو محاسبه سرویس حجمیش کم فروشی می کنه به من گفتن مشکل نرم افزاری دارند از این صحبتا که خلاصه نتونستن حلش کنند که امید وارم مبین نت کم فروشی تو محاسبه حجم نداشته باشه بعد از اون سرویس نامحدودش رو گرفتم که خیلی گرونه ارزش نداره ( البته من از کیفیتش راضی بودم) حال منتظرم ببینم این مبین نت بالا خره به ما اینترنت بده هست یا نه.... الان 10 روزی هست اینترنتی ثبت نام کردم ولی خبری نیست هنوز
نوشته شده توسط arminjahanshahr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداکثر پهنای باند قابل اریه روی این dongle usb چقدر هست ؟
حق با شماستنوشته شده توسط mahanramzi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چرا تو بازار هیچ مودمی پیدا نمیشه. مگه انحصاری هستش؟ مبین نت که مودم های دیگه رو قبول میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما چقدر پول مودم دادی؟
اگر کاتالوگی داخل CD مودم هست ممنون میشم آپلود کنید.
Last edited by sei_pm; 27-08-2010 at 21:41.
فعلا این شرکت ها ظاهرا انحصاریش کردند، البته به نظر من اولش اینا می خوان جیبشونو پر کنند ، رقابت بیشتر شه از این حالت در می آید ، اینم مثل بقیه چیزا تو این مملکته دیگه...نوشته شده توسط sei_pm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داتک مودمش رو امانی می ده من 100 هزار تومان دادم هر موقع پس بدم پولش رو به من بر می گردونند ، البته این هم یه جور شگرده دیگه چون تو صورت حسابت بستگی به سرویسی که می گیری ازت اجاره مودم می گیرند مثلا برای نا محدود 128 پانزده هزار تومان فقط اجاره مودم می گیرند بی انصافا که اصلا اولش حرفی از اجاره مودم تو قرار داد نیست ... ای بابا ای بابا
البته اولش خیلی با حال بود مثلا تو خیابون وصل می کردم به لب تاپ کلی تفریح داشت، تازه بود دیگه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)