سلام ببخشید همه اشتباه شد این درست
سلام ببخشید همه اشتباه شد این درست
البته یه نکته
یکی از دوستان میگفت نصابی که برای نصب مودمش به مجتمع اونها رفته بهش گفته 70 تومن یک مگ هم میده
دقیقا حرف خودم که به هر قیمتی بخواهند میتونند بدهند
ولی حجمی کجا که زود حجم طرف تمومبشه و این که ماهی 30 تومن بگیری کجا
واسه همین اینها دبه میکنند وگرنه قول میدم با ده تومن هم میتونند دو مگ بدهند.
بله واقعا خسته نباشن...
من که از این جدول هیچی نفهمیدم، اصلا معلوم نیست رقمهاش کدوم طرفیه!
دلخوشکنک های جدیدشون دیگه آب پاکی رو ریخت روی دستمون!
دوم تیر، سوم تیر... آخرشم خدا میدونه چند میخوان بگیرن.
ظاهرا باید پناه ببرم به همون GPRS ایرانشل و همراه آخر...
باز تو این جدول بهتر میشه تشخیص داد:نوشته شده توسط moslem-visual [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره واقعا البته قیمت های 512 بد نیست 50 تومان ولی مثلا 128 نزدیک 40 تومان باید پول بدی الان با 8 تومان میشه فکر کنم با این سرعت خریداری کرد ! البته قیمت اصلی حتما بیشتر هست به احتمال زیاد
مورد بعدی جالبم این که (احتمال میدم) ضریب نفوذ مثلا سرویس اول 1 به 10 زده یعنی بین 10 نفر شیر میشه !!!!
بله دیگه 10 نفر به یک اشتراک هست!نوشته شده توسط eztech [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه gprs ایرانسل بخرید 10 تومن پوشششم خیلی بهتر از وایمکسه حداقل تو هر شهر کوچیک و روستایی هم که برا پیک نیک برید آنتن میده. تو بعضی از شهرای بزرگم که تا 30 دانلود میکنه.
این چیه با این قیمتای کزایی فضاییش .
و سرانجام... مبین نت آمد!
اما لطفا خیلی ذوق نکنید چون قیمتها با اینکه به نظرم تقریبا عادلانه ست اما همه بالای 20 هزار تومان در ماه هست و البته جمعه ها و شبانه ی رایگاه داره! باید کیفیت رو دید و بعد در مورد منصفانه بودن قیمت نظر داد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا الان که دیدم اصلا خیلی از استانها تا پایان تابستان سرویس نمیگیرن! شامل استان ما... :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)