اینم از مشکلاتیست که شماها دارید ... کسی نباید بهتون بگه بالا چشتون ابروست)
وقتی داره بحث میشه آدم نمیاد اینجوری حرف بزنه چون تاثیرعکس داره ... یه کم ظرفیت داشته باشیم مشکلی پیش نمیاد ...
اینم از مشکلاتیست که شماها دارید ... کسی نباید بهتون بگه بالا چشتون ابروست)
وقتی داره بحث میشه آدم نمیاد اینجوری حرف بزنه چون تاثیرعکس داره ... یه کم ظرفیت داشته باشیم مشکلی پیش نمیاد ...
تغییر پسور اکانت از صفحه Ecare / من گزینه ای برای این کار پیدا نکردم !
از لحاظ پهنای باند هیچ مشکلی نیست فقط برای شب به مانند اکثر شرکتها در مناطقی که مصرف بالاست مجبوریم سرعتو کاهش بدیم ...
URI و PASS برای هر مودم متفاوته و قابل تغییر نیست ...
PASS و SSID برای اتصال بی سیم / وای فای / از طریق تنظیمات مودم قابل تغییر است ...
دوستان وایمکس مبین نت در کرمان چطوره کسی میدونه یا نه من الان شاتل دارم ولی می خوام وایمکس بگیرم
برای محل کارم خیلی ضروریه چون دفتر بیمه اگر قطعی داشته باشه داغون میشم ....
حدود 2 ماه میشه که اشتراک 512K مبین نت را استفاده می کنم
تو کرج , شب و روز ، سرعت دانلود ماکزیمم 120 و مینیمم 70 هست.
بندر عباس سرعت خوبی دارم و حدود 100 دانلود می کنم.
جزیره کیش , بجز ساعت 4 تا 8 بامداد , در دیگر ساعات گاهی کاهش سرعت تا 2 هم تجربه کردم و ماکزیمم 120 ... ( کاهش شدید سرعت تا یکی 2 ساعت ادامه پیدا می کنه , بعدش نرمال میشه ) - در ساعات 11 شب تا 4 صبح , کاهش سرعت در دانلود مشاهده میشه ( حدودا 20 تا 30 ).
سرعت ها بر اساس دانلود با IDM هستند.
----
تاحالا 3 بار با پشتیبانی تماس تلفنی داشتم که 2 بار به موقع جواب دادند و یکبار که ساعت 11 شب بود , اصلا جواب ندادند.
2 بار هم در قسمت صدای مشترکین در سایت مبین نت , پیام گذاشتم که که بعد از 2 ، 3 روز باهام تماس گرفته شد یا با ایمیل جواب دادند .
با این اوصاف , گر چه پشتیبانی قابل قبولی ندارند ولی من از سرویسی که استفاده می کنم , راضی هستم .
Last edited by nix; 22-08-2012 at 10:21.
آره خوب وایمکسه دیگه بالا پایین داره
من همونطور که گفتم منطقه مون اصلن پوشش داخلی نداره مجبور شدم مودم outdoor بگیرم
سرعتم اکثر اوقات رو 50 - 60 تو روز ثابته ولی ساعت 9 شب تا 12 میره بالای 90
شبا هم 20-30 سرعت دارم
---------------------
این قضیه کم کردن بیش از حد ترافیک دیگه داره اذیتم میکنه!!!!؟؟؟![]()
URI رو کاری ندارم ولی این خیلی مسخره هست که PASS رو نمیشه تغییر داد هر چند من خودم کاربر وایمکس ایرانسل هستم و می تونم پسورد رو تغییر بدم ولی برای یکی از دوستام که مبین نت داشت و می خواست پسوردش رو تغییر بده پرسیدم.
بهتره به فکر این مورد باشید و به اطلاع مسئولین برسونید.
با سلام خدمت اساتید محترم
من یه مودم جیبی مبین نت دارم. اخیرا SSID و پسورد وایرلسش عوض شده. (احتمالا کسی هکش کرده و تغییرش داده !) میخواستم ببینم چجوری میتونم مثلا تنظیماتشو ریست کنم که بتونم دوباره اینا رو روش تعریف کنم ؟
با تشکر
ببینم دوست عزیز چراغ وایمکسش از دیروز تا حالا چشمک میزنه یا ثابت میمونه؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)