من توی تهران به جز چند روز ماه رمضون که واقعا مزخرف بود سرعتم همیشه از 60 پایین نمیاد و اشتراکم هم 512 هست و راضیم
من توی تهران به جز چند روز ماه رمضون که واقعا مزخرف بود سرعتم همیشه از 60 پایین نمیاد و اشتراکم هم 512 هست و راضیم
شهرهای شمالی که رتبه اول رو تو کیفیت اینترنت دارن.هرچی به سمت جنوب کشور میایم اوضاع خراب میشه
اکثرا از 512 و 2 مگ راضی هستن.مشکل اصلی مال 1 مگی هاست که سرشون کلاه رفته
یه مشکل عجیبی که من دوروزه با مبین نت دارم اینه که با گوشی اندرویدی و اپلیکیشنهای خود گوگل مثل تاک یا گوگل ریدر یا جیمیل نمی تونم وارد اکانت گوگلم بشم.ولی با مرورگر گوشی مشکلی نداره.روی پی سی هم مشکلی نداره.اول فکر کردم مشکل از گوشیه.کلی باهاش ور رفتم و اخرش ریست فکتوری کردم درست نشد.بعد با جی پی ار اس خود گوشی تست کردم دیدم همه جا میره و تو اکانتها هم وارد میشه ولی با مبین نت مشکل داره.
کسی همچین مشکلی داره؟
سلام کسی هست بخواد مودم رو بفروشه؟
براي شبانه بايد ساعت 2 مودم رو روشن خاموش كنيم يا اتومات ميره رو شبانه؟
البته شبانه كه چه عرض كنم...... ديشب سرعت بيشتر از 10 نشد.
کیفیت مودم جیبیش چه طوره؟ کسی داره؟ ارزش داره اصلا؟
دوستانه مدافع حقوق مبين نت كلاهبردار بگن وقتي به قول شما توي بعضي از شهر ها سرويسشون افتضاحه پس چرا خدمات اراعه ميدن ؟! و اينكه يك مگ ليميت شده هست مشكل منه واقعا ؟! اينجا همسايمون شاتل گرفته, سرعت روزانه بالاي 200 كيلوبايت, شبانه هم ثابت 60-70 .. خودم امتحان كردم. اي كاش يه ماه صبر ميكردم و شاتل ميگرفتم يا حداقل اونقدر پول داشتم كه مودم مبين نت رو خوردش كنم برم سراغ شاتل . اين عكس رو هم ديشب گرفتم كه دورهمي بخنديم :
البته مبين نت امشب تركونده و روي 10 كيلوبايت هست ! كلا مبين نت براي من فقط همون بيست روز اول خوب بود و بس.
شما با Dos کجا را پینگ میکنی؟ با اسپید تست که سرور تهران را پینگ کردی.
خدا رو شکر 5 روز مونده تا تموم شه....بعدش مودم رو پرت میکنم تو خیابون...میرم adsl میگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)