سلام بر همگی
این تاپیک رو ایجاد کردم تا در مورد وضعیت ADSL در قزوین صحبت کنیم. در مورد سرویس دهنده ها ، نحوه سرویس دهی ، سرعت دانلود و آپلود و ... هر چی خواستین بگین.
سلام بر همگی
این تاپیک رو ایجاد کردم تا در مورد وضعیت ADSL در قزوین صحبت کنیم. در مورد سرویس دهنده ها ، نحوه سرویس دهی ، سرعت دانلود و آپلود و ... هر چی خواستین بگین.
علیک سلام
ان شاء ا... که تاپیک رونق بگیره
شما بگو سرعت قزوین نت چه جوریه؟
سلام من قزوین نت دارم راستش فکر کنم تنها مزیتش قطعی خیلی کم اون هست دانلود معمولا طرفای 20 هست
من صبا هم داشتم تا اینکه حدودا پارسال بود که برای 1 2 ماه افتضاح شده بود منم عوض کردم ولی الان صبا خوبه
شاتل هم دوستم داره راضیه
فناوا رو طرفش اصلا نرید!
من باشم
1:صبا
2:قزوین
3:شاتل
پارس انلاین هم دقیق نمیدونم ....
به نظر من اگه قزوین نتو از نظر سنجی برداری بهتره چون جزو اینترنت پر سرعت محسوب نمی شه
خوب در مورد قزوین نت
من الان حدود یکساله از ADSL این شرکت استفاده می کنم و تا حالا از شرکت دیگری استفاده نکردم که بدونم برای اونا چطور هست.
مزایا: تا همین اواخر سرعت دانلودبرای من که سرویس 128k داشتم خوب بود یعنی در حد سرویس 256k چه روز چه شب (رایگان)دانلود میکرد ( حول و حوش26KB) اینی که میگم برای تمام سرویسها هست مثل وب، تورنت و ..
امکان تمدید اشتراک آنلاین
معایب:
پشتیبانی ضعیف این شرکت
البته کمی بی انصافیه . فکر نکنم بقیه هم آش دهن سوزی باشند. کاش بیشتر توضیح میدادینوشته شده توسط hamedsp [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب در مورد قزوین نت
من الان حدود یکساله از ADSL این شرکت استفاده می کنم و تا حالا از شرکت دیگری استفاده نکردم که بدونم برای اونا چطور هست.
مزایا:
- تا همین اواخر سرعت دانلودبرای من که سرویس128k داشتم خوب بود یعنی در حد سرویس 256k چه روز چه شب (رایگان)دانلود میکرد ( حول و حوش26 kB) اینی که میگم برای تمام سرویسها هست مثل وب، تورنت و ..
- امکان تمدید اشتراک آنلاین
معایب:
- پشتیبانی ضعیف این شرکت
- قطعی مدام لینک ADSL بطوریکه در روز چند بار اتفاق میوفته بعضی روزها بیشتر بعضی روزها کمتر
- الان حدود یکماهی هست که کلا سرعت وب افت کرده شبها که کلا قطعه ( چه با اکانت خودت بری چه رایگان) ولی FTP و تورنت مشکلی ندارند. زنگ زدم پشتیبانی میگم چرا اینجوریه نهایتا به این نتیجه رسید که مشکل از وزارت اطلاعات! هست که بعد از انتخابات سرعت اینترنت رو کم کرده! حالا چرا اینقدر دیر و اون هم شبا نمیدونم؟!
البته در مورد کیفیت سرویس بازیهای اینترنتی و مسنجر نمیتونم نظر بدم چون استفاده نمیکنم.
قزوین نت تا 3 ماه پیش که من بازی انلاین میزدم مزخرف بود:|
سلام دوستان من هم از قزوین نت یک سال استفاده کردم اما به دلیل سرعت خیلی کمی که داشت مجبور شدم جمع آوری کنم و العان هم از پارس آنلاین گرفتم از اینم راضی نیستم از صبح که تا ساعت 4 که اصلاً این پارس آنلاین سرعت نداره در حد 10 کیلوبیت اما شب یه کمی بهتر میشه در کل از اینم راضی نیستم مجبورم برم از صبا نت بگیرم چون خیلی ها دارن و ازش راضی هستند
قزوین نت یه خوبی که داشت سرعتش همیشه حدود 25-30 بود و اصلا کم نمیشد اما آخه با این سرعت که هیچ کاری نمیشه کرد منم به همین دلیل از قزوین نت جمع آوری کردم و العان با پارس آنلاین قرارداد دارم که تموم شد میخوام از صبا نت بگیرم به نظر من فقط صبا نت عالی ترینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)