دوستان کسی میتونه با این روش معادله زیر رو موازنه کنه؟ آخه فک کنم این روش تو مواردی که مجهولا بیشتر از 5 تا باشه جواب نمیده یا حداقلش وقت گیره.KI + H2SO4 → KHSO4+ SO2 + H2O + I2
دوستان کسی میتونه با این روش معادله زیر رو موازنه کنه؟ آخه فک کنم این روش تو مواردی که مجهولا بیشتر از 5 تا باشه جواب نمیده یا حداقلش وقت گیره.KI + H2SO4 → KHSO4+ SO2 + H2O + I2
سلام ببخشید یه سوال داشتم
من بعضی موازنه هارو انجام میدم که دو مجهول ایجاد میشه و تک مجهولی نیست که بدست بیارم
بعد اگه میشه یه نمونه از موازنه ی دارای بار الکترونی هم انجام بدین
توضیح بدین لطفا . خیلی احتیاج دارم سریع ترین روش هارو یاد بگیرم!نوشته شده توسط Iloveu-ALL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پستی که نقل قول کردی واسه سه ساله پیشه (چقدر زود گذشت سه سال انگار همین دیروز بود این پستو زدم)نوشته شده توسط f.n.m.a.z [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون روش رو توی صفحه دوم توضیح دادم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز اگه متوجه نشدی صفحه3 رو بخون.
صفحات 2 و 3 رو مطالعه کننوشته شده توسط abolfazl.az [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا روش چندمجهولی وقت گیره ... بخاطر همین ترجیح داده میشه از روش های دیگه استفاده شه (مخصوصا تو کنکور)نوشته شده توسط radiology [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مثال در مورد اکسایش کاهش چی میخوای بگو برات صفر تا صد توضیح بدم اگرم خواستی بیا به ایدی من توی تلگرامم ali_maleki_313
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)