با سلام به بچه های گل p30
بچه ها کمکم میکنید بین پراید و ماتیز کدوم رو انتخاب کنم؟نمی دونم قیمت ماتیز دست 2 چنده ولی من تا 4.5 میتونم پول بدم نظر شما چیه؟
با سلام به بچه های گل p30
بچه ها کمکم میکنید بین پراید و ماتیز کدوم رو انتخاب کنم؟نمی دونم قیمت ماتیز دست 2 چنده ولی من تا 4.5 میتونم پول بدم نظر شما چیه؟
شما میتونی با این پول پراید هاچ بک گیر بیاری...
ماتیز رو هم بیخیالش....
میگن لوازمش کمه و گرونه!
پراید هم زیاد ارزون نیست قطعاتش...ولی خب....بهتر از ماتیزه
من خودم بارها دیدم که به اونایی که ماتیز دارن میگن جاروبرقی
خودم هم چندین بار بهشون گفتم...باور کن خییییلی حال میده![]()
![]()
البته ماتیز دیس هم میگیم
ولی دور از شوخی پراید هاچ بک گزینه مناسبی به حساب میاد![]()
اولا سورنا جان دلایل قانع کننده ای بگو مسخره کردن یک فرد به خاطر داشتن یک اتومبیل به نظر من افتخاری به حساب نمیاد.
و اخطار چندم به دوستانی که از الفاظی مثل ماشین زنانه و یا شبیه به این استفاده کنن در صورت مشاهده پست حذف خواهد شد.
--------------------------
و اما نظر من پراید هاچبک ماشین خوبی هستش در رده خودش به نظر من بدنه استاندارد این ماشین بهتر از پراید صندوقداری هستش اگه قصد مسافرت هم داری به نظر من پراید گزینه بهتری هستش چون ماتیز برای جاده ساخته نشده ولی اگه اکثر استفاده ماشین توی شهر باشه و قصد مسافرت با ماشین رو هم نداشته باشی بهتره ماتیز بخری اندازه های جم جور ماشین امتیاز بزرگی هستش .
البته ماتیز به خاطر محدودیت تولیدش کمی از نظر قطعات یدکی مشکل داره ولی در موارد تمیز دست دوم ماشین با کیفتی هستش .
من پراید رو هم تجربه کردم در مدلهای پایینتر کیفیت قطعات خیلی خوب هستش ولی مدلهای بالا به خاطر تولید داخلی و گاها لوازم چینی کیفیت به صورت وحشتناکی افت کرده.
==============
دوستان خواهشا رعایت کنید در مورد مقایسه ها بهترین روش نظر دهی بیان نقاط قوت و ضعف هر ماشین هستش بعد این
شما اگه بتونی یه پراید هاچبک 78 گیر بیاری خیلی خوبه . اصل کره.
ما سال نمیدونم 75 بود یه هاچبک سفید داشتیم از 206 الانمون شتابش بیشتر بود. اصل کره مارک همه جاش kia بود.
همون موقع رو هوا خریدن ازمون.
شوما مگه میدونی اون یه نفر کیه؟؟؟اولا سورنا جان دلایل قانع کننده ای بگو مسخره کردن یک فرد به خاطر داشتن یک اتومبیل به نظر من افتخاری به حساب نمیاد.
میخوای پست رو بحذفی بحذف....من کی گفتم زنانه هست؟؟؟و اخطار چندم به دوستانی که از الفاظی مثل ماشین زنانه و یا شبیه به این استفاده کنن در صورت مشاهده پست حذف خواهد شد.ویرایش هم نکردم...برو بیبین
من نگفتم زنانه
پست من کاملا جدی بودنابود بود
![]()
شباهت را احساس کنید....فقط فرقشون اینه که اون یکی لوله نداره
ولی پراید هاچ بک یه کلاس خاصی دارهچون مال کمپانی فورد بوده
![]()
ببخشید بعد اونوقت بدنه آیروداینامیک این پراید مفید تره یا ظاهر زیبای ماتیز ؟!
شما بدنه بی قواره و زمخت پراید رو با استایل اتومبیلهای دو نفره ی ماتیز مقایسه می کنید ؟ من ماتیز ندارم . ولی بنظرم باید از باب ظرافت در طراحی و امکانات جانبی بهتر از پراید باشه این دو در یک کلاس ساخت نیستند . یکی مال عهد تیرکمون هست و دیگری نسبتا جدید و هر دو شهری هستند که متاسفانه در جاده های ایران زیاد دیده می شند و رانندگانشون توقع ایمنی در برابر گارد کامیون رو دارند ! یا شتاب فراری
بلی...ماتیز از لحاظ امکانات بالاتره!مصرفش هم کمتره.... ولی خب...یه جورایی شبیه جارو برقی هست
ماتیز ماشین خوبیه....ولی متاسفانه لوازمش زیاد گیر نمیاد و جلو بندیش و اپراید هم ضعیف تره!
من به طور کل با جفتشون حال نمیکنمنه پراید...نه ماتیز....
ولی بزرگترین مزیت ماتیز کم مصرف بودنشه!
این جواب منطقی است.بلی...ماتیز از لحاظ امکانات بالاتره!مصرفش هم کمتره....
خب کلاس ماتیز فرق میکنه با پراید این جور ماشینا طبیعیست قیافش!ولی خب...یه جورایی شبیه جارو برقی هست
لوازمش گیر میاد اما نه مثل پراید من اکثر کسانی که ماتیز داشتند پرسیدم راضی هستند از این لحاز.ماتیز ماشین خوبیه....ولی متاسفانه لوازمش زیاد گیر نمیاد و جلو بندیش و اپراید هم ضعیف تره!
اگه دوستمون معیار و انتظارشون رو بگن میشه راحت و قاطعانه! راهنمایی کردمن به طور کل با جفتشون حال نمیکنمنه پراید...نه ماتیز....
![]()
منم میگم ماتیز شبیه جارو برقیه ! =)) !
پراید رو دیگه همه جا لوازمش ریخته قیمتش هم مناسبه....
عطا جان پراید که وضعیتش مشخصه
ماتیز واقعا ماشین خوبیه
نسبت به اندازش واقعا جاداره و صندلی های خیلی راحتی هم داره
سواریش تو شهر هم که خیلی از پراید بهتره
از نظر عمر قطعات بدنه و اصطحلاک هم واقعا ماشین مقرون به صرفه و ایده آلی هست اما مشکل گرونی قطعات داره
از نظر ایمنی هم املا وضعیت خوبی داره جز ماشین های نسبتا خوب تولید داخل هست
قیمت ماتیز تمیز هم بین 5.5 تا 7 ملیون هست
و به نظرم با 4.5 سراغ پراید بری بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)