درود من مجموعه Adobe master collection cs6 رو از فروشگاه پي سي ورلد گرفتم اما اصلا گزينه هايي كه شما اشاره كرديد رو نداره.با تشكر منتظر پاسختونم
درود من مجموعه Adobe master collection cs6 رو از فروشگاه پي سي ورلد گرفتم اما اصلا گزينه هايي كه شما اشاره كرديد رو نداره.با تشكر منتظر پاسختونم
ممنون از بحثهای مفیدتون
من میخوام دور کادرها را در این عکسها گرد کنم اما نمی تونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی میخواید گوشه ها گرد بشن؟؟
این تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با توجه به اینکه سوالای خیلی زیادی در این زمینه پرسیده میشد تصمیم گرفتم یه پست جامع در موردش داشته باشیم.
لازمه که همین الان از دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر کنم که تهیه عکس ورژن cs5 بر عهده ایشون بود.
خب آموزش رو شروع میکنیم.گاهی دیده شده که وقتی میخوایم توی فتوشاپ فارسی تایپ کنیم این مشکل پیش میاد.
حل مشکل فارسی نویسی فتوشاپ در ورژن CS6
توی تصویر زیر خواستیم عبارت "انجمن های تخصصی پی سی ورلد" رو تایپ کنیم ولی به حالت زیر در اومده :
برای حل این مشکل توی ورژن CS6 کافیه این کارها رو به ترتیب انجام بدین:
وارد این دستور بشین:
Edit > Preferences > Type
و تنظیمات رو مطابق عکس پایین اعمال کنید :
بعد از اینکه فتوشاپ رو بستید و دوباره باز کردید باید بتونید فارسی رو به این شکل تایپ کنید :
حل مشکل فارسی نویسی فتوشاپ در ورژن CS5
برای حل مشکل فارسی نویسی فتوشاپ توی ورژن CS5 کافیه وارد دستور زیر بشید :
Edit > Apply Middle Eastern Composer
و الان هم باید بتونید به راحتی توی فتوشاپ فارسی تایپ کنید.
موفق باشید
محمد
پست اول عکس ها نمایش داده نمیشن...ممنون میشم دوباره آپ کنید...من از cs5 me استفاده میکنم
کیفیت فونتهای که می نویسم به شدت اومده پایین
یک فکری به حال من بکنید قبلا اینجوری نبود یک هو اینجوری شد..؟
menu -
Edit ->Apply middle Estr
را انتخاب کنید
رای حل مشکل تایپ فارسی در نرم افزار Adobe Photoshop Cs5 ، کافیست پس از تایپ کردن متن فارسی خود ، از منوی Edit گزینه Apply Middle Eastern Composer را انتخاب کنید ، به همین سادگی ! موفق باشید
آقادرودبرشمامشکل فارسی نویس cs5 من حل شدواقعاداشتم دیونه میشدم پیروزباشیدوسربلند.
تادرودی دیگربدرود.![]()
چگونه می توانم فونت نستعلیق را با CS6 تطبیق دهم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)