نوت بوك خيلي خوبي هستنوشته شده توسط edvin_leo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با گارانتي سازگار بگيري بهتره
نوت بوك خيلي خوبي هستنوشته شده توسط edvin_leo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با گارانتي سازگار بگيري بهتره
سلام من رمم 4 هست ولی سیستم عاملم 32 هست آیا مشکلی به هم می زنه؟نوشته شده توسط H@mid-Vista [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ویندوز ارجینال هست نیازی به تغییر ویندوز نیست.نوشته شده توسط iman1983 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نصب یک اصلاحیه که از سوی microsoft سیستم عامل 32 بیتی از رم های 4گیگ هم پشتیبانی میکنه
biostar این پچ اصلاحیه که میگی مایکروسافت داده برای ساپورت 4 گیگ رم، کجاست؟
اگه حقیقت داره که خیلی جالب میشه ،میشه لینک بدی؟؟؟!
نوشته شده توسط biostar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک این اصلاحیه رو دارید ؟
babialex من مقالات اون گروه هکر روس رو خوندم.این روش رو ویستا 32 بیت sp1 اجرا میشه امتحان کن.ضرر نمیبینه.
من که هر چی گوگل کردم.این لینک که گفتند رو نیافتم!!!!!!!
-------------------------------------------------
bcdedit /export C:\SAVEDBCD
:TO RECOVER BOOT MANAGER
bcdedit /import c:\savedbcd
------------------------------------------
دانلود برنامه ready for 4GB برای تغییر محدودیت کرنل:
http://dl.phazeddl.com/1680792/Ready_For_4GBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-اجرا برنامه وAPPLY
2-RUN CMD AS ADMINISTRATOR
3-bcdedit /set {current} pae ForceEnable
4-bcdedit /set {current} kernel ntkr128g.exe
5-bcdedit /set {current} testsigning on
RESTART AND CHECK THE MEMORY IN TASK MANAGER
البته اینم تو یوتیوب هست
مگه میشه مایکروسافت چنین پچی بده!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز ، این تاپیک امروز بسته میشه ، لطفا سوالات خودتون در مورد مشاوره رو در تاپیک های A B C D E بپرسید .
علت : جلوگیری از پراکندگی پست ها و نظم انجمن و تبدیل شدن تاپیک به مقاله مناسب آموزشی برای آرشیو
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)