مثل همیشه عالی بود حمید جان... دستت درد نکنه،خسته هم نباشی
مثل همیشه عالی بود حمید جان... دستت درد نکنه،خسته هم نباشی
ممنون حمید جان.
عالی بود .
فقط یه پیشنها دارم : بهترین DVD خون برای لپ تاپ از کدوم کارخونه است؟!
از ماله من Matshita است. اما الان نمیتونه بعضی CDها رو بخونه!!
من فکر میکنم اینطور نباشه.معمولا نوت بوكي كه داراي اين نوع مانيتور هست حتما" بلوري هم داره.
یاده ممد رجیستر میندازیم. خدا حفظت کنه از شره...
با تشکر فراوان.
Last edited by picher_s; 10-10-2009 at 10:13.
نوشته شده توسط amin khan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط biostar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان خوب بگين كجا چه تغييري بدمنوشته شده توسط picher_s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم قبول دارم بايد توضيحات بيشتر بشه
اما نظرات شما هم مي تونه كمك كنه
بهترين درايو نوري مال سوني و فيليپس هست
اما روي نوت بوكهاي زير يك تومن معمولا TSST Corp
و Matsushita هست
بسيار ممنون.... خيلي مفيد بود...
بهتر مي بود در مورد کارت گرافيکي کمي بيشتر توضيح ميدادين..... اگر در نظر بگيريم که نوت بوک رو براي گيم ميخوايم، کدوم مدل گرافيک بيشتر به درد ميخوره.... آيا مثلا Geforce 9300 کافي هست؟ (بنده مدلها رو نميشناسم و با اطلاعات ابتري که دارم سعي دارم منظورم رو بيان ميکنم.) آيا جوابگوي بازي هاي اخير هست؟
براي بازي هايي که اين روزا بيرون ميان چه Ram اي مناسب هست؟
من براي PC ام گرافيک (؟)Geforce 6500 استفاده کردم اما وقتي ديدم جوابگوي بازي Devil May Cry نبود افسوس خوردم که چرا مدل بهتري خريداري نکردم....
و لب کلام اين هست که چه Ram و گرافيک و CPU اي استفاده کنيم که بعد از نصب بازي مجبور نشيم تنظيمات گرافيکي بازي رو روي حالت Low تنظيم کنيم.... آيا جي فورس 9300 جوابگوي بازي هايي مثل GTA هست؟
ممنونم
ممنون حميد خان.
آيا لپ تاپ زير 1 ميليون مانيتور فول اچ دي داره؟
چرا لپ تاپهاي جديد اغلب مانيتور آينهاي دارند؟ زاويه ديدشان خيلي كمه و خيلي بيش از حد براقند و زير نور مستقيم آفتاب هم جواب نميدن.
این براق بودنشون اصولا واسه قشنگیه. زاویه دید هم بستگی به مدل داره. بعضی از لپ تاپ ها زاویه دیدشون کمه و بعضیا خیلی زیاد. زیر نور آفتاب هم بعضی مدل ها اتفاقا عملکردشون قابل قبوله. هر چند اکثرا با این مورد مشکل دارند.نوشته شده توسط behjooei [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by prowler88; 10-10-2009 at 22:41.
نه متاسفانه نوت بوكهاي فول اچ دي خيلي قيمت بالا هستننوشته شده توسط behjooei [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ايران هم خيلي جا نيافتاده
مانيتور مات ساختن گرونتر بار مياد واسه همين همه شفاف مي سازن
ضمن اينكه مانيتور هاي مات همگي ضد ضربه هم هستن تا حد زيادي
مجموعا جنبه ظاهري و قيمت با شفاف هست.
ولي مانيتورها مات واقعا عالي هستن اما خوب جذابيت كمتري دارن
البته از دور جذابيت كمتري دارن ولي از نزديك خيلي خوبن
برعكس شفاف ها از دور خوبن از نزديك ايينه اي و ...
مرسی حمید جان، عالی بود.
یه تاپیکی بود که رجیستر عزیز خیلی قبل پیش زده بود که توش توضیحات و لینک هایی بود به سایت هایی که اطلاعات کاملی راجع به قسمت های مختلف لپ تاپ ها داشت. مثل این تاپیکی که شما زدی اما اون بیشتر واسه حرفه ای ها خوب بود.
میشه برای بیشتر و پربارتر کردن تاپیک، از اون تاپیک هم استفاده کرد البته با توضیحات روان که برای تازه وارد ها یا کسانی که تازه میخوان لپ تاپ بگیرن و آشنایی چندانی ندارند کمکی بشه.
مرسی از وقتی که برای این تاپیک های خوب و عالی میذاری.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)