کیف کوله خوشگل برای 13 اینچ ( که معمولا کیف های 15 اینچ هم واسشون خوبه) چی پیشنهاد میشه؟
کیف کوله خوشگل برای 13 اینچ ( که معمولا کیف های 15 اینچ هم واسشون خوبه) چی پیشنهاد میشه؟
این کیف رو خودم دارم و خیلی هم ازش راضی هستم.delsey insectنوشته شده توسط gba [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش با 2 سال گارانتی اصلی حدود 80 تومان هست.
شبیه این مدل توسط بقیه تولید کنندگان کیف هم تقلیدی ساخته شده. که قیمت اونها بین 40 تا 50 تومان هست که تماما کپی برداری از این مدل هستن
دوستان یه نفر می تونه آدرس فروشنده ی کول پد کولر مستر(مدل infinite )در تهران رو برای من پیغام شخصی کنه؟
بازار رضانوشته شده توسط saeed_devil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاساژ پارسيان
پايتخت
فراوان هست.
سلام.
این کول پد جدید philips رو ببینید که چقدر باحاله!
این هم ویدیو این کول پد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!
بنده قصد دارم یه asus m60 بگیرم اگه خدا بخواد!( شک دارم LED هست یا LCD. اگه LCD باشه نمیگیرم احتمالا) به کیف و کول پد هم نیازمندم! با توجه به اینکه 16 اینچه کیف دوستان چی پیشنهاد میکنن؟ ترجیحا از نوع کوله باشه نه ازینا که میندازن اینورشون و کیفه توپولی باشه. یه چیزی باشه به طرح خود لپتاپ هم بیاد نقره ای یا سیاه. حالا نیومدم ایرادی نداره (قیمتش هم بگین لطفا) یه کول پد هم لطفا معرفی کنید که هم خوش دیزاین باشه و هم قابل حمل باشه صدا هم هی نده! اگه بشه تو کیفه جاش داد خوبه.
Last edited by Arsene; 02-11-2009 at 22:11.
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط H@mid-Vista [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه راجب این کیت gps بیشتر توضیح بدید ممنون
در مورد مودم لپ تاب ها هم توضیح دهید که اکثرا به صورت اکسترنال عرضه میشن
ایا مدشون فرق میکنه یا همشون یک مدلن چه امکاناتی دارند؟؟
قیمتشون چنده؟؟؟؟
اگه منظورتون مودم های DialUp هست که قیمتی بین 10-40 هزار تومن دارننوشته شده توسط gog2000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهایت امکانات روی این مودم ها تکنولوژی های نویز گیر و تثبیت کننده ارسال/دریافت هست
امکانات خاصی هم ندارند ، اکثرا با پورت USB وصل میشن
در ادامه...نوشته شده توسط pami_wega [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم اکسترنال سرعت نسبتا بهتر و دیسکانکت کمتری داره (این رو در مقایسه با مودم دسکتاپم میگم)
و پیشنهاد من مودم ALFEX هست که کیفیت عالی و قیمت مناسبی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)