سلام به همگی
شرکت سازگار طرحی برگزار کرد به نام همشاگردی سلام. در این طرح که از 15 شهریور تا 1مهر بود سازگار لپ تاپ acer 4230 را با 30 تومان کاهش قیمت 435 تومان میفروخت و همونجا یک بلوتوث USB به شما هدیه میداد و با ثبت نام در سایت سازگار یک کوله پشتی براتون میفرستاد.
من هم قصد خرید این مدل را داشتم و از این طرح بی خبر بودم و دقیقا روز 15 شهریور رفتم و این مدل را به قیمت 490 تومان از نمایندگی سازگار در شهرکرد. همون روز رفتم و توی سایت سازگار این طرح را دیدم وکله ام سوت کشید. چون در شهر ما معمولا لپ تاپ 40 تومان از تهران گرونتره و من 60 تومان گرونتر خریده بودم. بلوتوث 5 تومانی هم از دستم پرید. ولی توی سایت ثبت نام کردم و منتظر کوله پشتی موندم.
حدود 30 روز بعد از شرکت سازگار تماس گرفتند و گفتند آدرستون را بدید تا براتون بفرستیم. چند روز بعد تماس گرفتند که ما به همون مغازه ای که ازش لپ تاپ را خریدید میفرستیم و دوشنبه برید و از اونجا بگیرید.
آقا بالاخره بعد از 35 روز از خرید لپ تاپ کوله پشتی را گرفتیم. کوله پشتی توی یک کارتن، مثل کارتن لپ تاپ بود و روش نوشته بود:
Manufactured for Lenovo و Basic Mobile Bundle for EU و سریال نامبرش این بود: L3ABY6A
البته در کارتن باز بود.
1- حالا به نظرتون با توجه به اینکه سازگار نمایندگی لنوو هم هست آیا ممکنه این کوله پشتی، کیف اصلی لنوو باشه که باید روی لپ تاپ به مشتری بدهند و سازگار اون را برداشته و جدا میده؟
جنس کوله پشتی برزنتی و خوب است و مارکش
sanhao است. در ضمن یک پلاک فلزی هم روش خرده:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- من از کوله پشتی استفاده نمیکنم و میخوام بفروشمش. چند بفروشم خوبه؟
دوستان و مخصوصا آقا حمید اگر این 2 تا سوال را جواب بدن ممنون میشم.