اتفاقا صداشون اينقدر كمه كه ميتونم بگم تقريبا صدايي ندارن !نوشته شده توسط Green.Son [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا صداشون اينقدر كمه كه ميتونم بگم تقريبا صدايي ندارن !نوشته شده توسط Green.Son [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين دوست عزيز پورت با كارايي مشابه تبديل دارهنوشته شده توسط Simaaa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا يو اس بي براي انقال داده هاست نه تصوير پس دنبال همچنين تبديلي گشتن از اساس بي معناست
متاسفانه تبديل براي اچ دي ام اي نيست و فقط راهش اينه كه برين تبديل انالوگ بگيرين
يعني يا تبديل وي جي اي به كامپوزيت كه همون كادر انتن مانند هست و يا تبديل وي جي اي به كامپوننت كه مشابه دي وي دي هست.
خوب مگه قرار بود صدا بده؟نوشته شده توسط Simaaa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در كامپيوتر شما يك پورت جدا كه مانند گوشي هست براي صدا وجود داره
شما بايد از اون استفاده كنين
در روز و محيط شلوغ معلوم نيستنوشته شده توسط B.i.r.i.y.a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما شب در اتاق بي صدا كاملاگ خر خرش معلومه
عجب تاپیک خوبی ایول، آخه من خودم عاشق لوازم جانبی لپ تاپم P: دوست دارم لپ تاپو اسپورت کنم!!! D:
میشه همین جا در مورد بعضی از لوازم جانبی که خیلی باحالن و اصولا تو ایران پبدا نمیشه! هم اطلاعات پیدا کرد که مثلا کجا میشه پیدا کرد (البته اگه تبلیغ نمیشه)
خویه که این مطالب رو یجا جمع کردی، خیلی راجع به این موضوعات تاپیک داشتم
ممنون حمید جان
این خنک کننده ها برای همه ی لپ تاپ ها نیازه؟؟؟
ميشه گفت نه!نوشته شده توسط mondialogo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شما نوت بوكت روي مود نرمال باشه و كار سنگين و گيم نداشته باشي مشكل نداره
اما اگه كار محاسباتي سنگين و يا گيم داري حتما" برو كول پد بگير
سلام دوستان
کسی در مورد تبدیل expresscard34 to esata
چیزی شنیده؟ اگه هست قیمتش چنده و آیا این تبدیل از سرعت واقعی esata کم میکنه؟
سلام
در مورد GPS لپ تاپ ها ميشه بيشتر توضيح بدين. مثلا اينكه رو چه برند هايي ميشه اين كار رو كرد و يا از كجا ميشه اون قطعه گارمين رو خريد و سايت يا مطلبي دارين كه آموزشي و جامع باشه در اين زمينه؟
بله هستنوشته شده توسط biostar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 25 تومن مدل يك پورت و حدود 40 تومن مدل دو پورتش هست.
تقريبا با اكسپرس سرعتش خوبه اما خوب esata واقعي نميشه
ولي راضي خواهي بود.
در پستهاي اول تاپيك هم اضافه شد.
Last edited by H@mid-Vista; 09-10-2009 at 10:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)