سلام
از راهنماییهاتون ممنون
میشه بگید دقیقا چطوری کملیون رو نصب کنم . بوت لودرم کاملا خراب شده و احتیاج به نصب مجدد بوت لودر دارم . تو مک چطوری برای یه هارد دیگه بوت لودر کملیون رو نصب کنم ؟
سلام
از راهنماییهاتون ممنون
میشه بگید دقیقا چطوری کملیون رو نصب کنم . بوت لودرم کاملا خراب شده و احتیاج به نصب مجدد بوت لودر دارم . تو مک چطوری برای یه هارد دیگه بوت لودر کملیون رو نصب کنم ؟
لینک سالمه تست کردم!
اینم واسه من اما نصب نشد نمیدونم چیکار کنم
![]()
باید توی اینترنت باشی و از منوی فایل یه گزینه دازی میزنی چک میکنه
__________________________________________________ __
من روی وایو به طور کامل بالا اوردم از طریق -X بالا رفتم و ککست های درایو گرافیکم یعنی ATI رو همشونو پاک کردم بالا اومد
البته مشکلاتی هنوز داره که دارم رفع میکنم
---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------
دی وی دی iAtkos رو بزار و بوت کن موقعی که صفحه ها اومد از منوی بالا utility رو انتخاب کن و Champlon رو انتخاب کن و نصب کن
مكينتاش با سيستم شما كاملا سازگار هست شما هم ميتوني IDeneb بگيري و هم Snow Leopard
دوستان من یك توضیح كلی بدم در مورد لئوپارد و یا اسنولئوپارد بودن
خوب در اینكه اسنولئوپارد جدیدتره و بهتره شكی نیست.
برتریهای اسنو لئوپارد:
1-حمایت از سی پی یوهای core i كه در قبلی ها نیست و اگه شما 4 هسته ای دارین باید اسنو بزنین
2-مدیریت بهتر منابع سخت افزاری
3-گرافیك بهتر و منظمتر
معایب:
1-برخی سخت افزارهای قدیمی ساپورت نمیشن مثل اینتل 3100 و كارت صدای AC97
2-رم بالاتری می طلبه
3-ذاتا" 64 بیته و ممكنه با برنامه های قدیمی مك مشكل داشته باشه
توصیه می كنم اگه نوت بوك جدید و قوی تری دارین حتما اسنو بزنین
با سلام
آخرین بار که iatkos رو نصب کردم همه چیز اوکی بود به غیر از اینکه مک حالیت گرافیکی نداشت یعتی خیلی خشک و ساده بود اون موقع یادمه که گرافیکم 8600GT اون موتور گرافیکی مک ( الان اسمش یادم نیست) رو ساپورت نمیکرد
حالا میخام بدونم اگر Snow Leopard نصب کنم مکم حالت گرافیکی داره یا نه ؟!
سلام اقا حمید من مکو با یه روش دیگه رو n61 jq نصب کردم من از iatkos s3 رو نصب کردم منتها با این روش که نصب
کردم صفحه ای برای انتخاب پچ های نصبی نیومداما خوب نصب شد
موقع نصب تاچ پد و کیبورد کار میکرد اما الان که
میرم داخ هیچکدوم کار نمیکنه میشه بگید چه کنم
مشکل دیگه اینکه برنامه مک درایو من رو وین سون اصلا درایو مکو نشون نمیده که برم داخلش![]()
جی فورس 8400 صد در صد با مك سازگاره
اما اینجكتور هم باید نصب بشه تا كار كنه
هم لئوپارد هم اسنو فرقی نداره
====
خوب شما هر بار باید ككستهارو ریفش كنی
اف 8 بزن و با f- بیا بالا
سلام
لب تاب من acer 4230
من همه مراحلو رفتم........موقه ای که می خواد لود بشه مک ideneb من روی علامت اپل یه علامت توقف می یاد..و دیگه بالا نمی یاد...در ضمن موقع تایپ در محیط داس مانندی که داره کی بردو نمی شناسه...........اگه امکان داره کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)