آفرین...زحمت کشیدین برادر...
خیلی خوب بود....داری پیشرفت میکنی....ولی به پای من نمیرسی....
آفرین...زحمت کشیدین برادر...
خیلی خوب بود....داری پیشرفت میکنی....ولی به پای من نمیرسی....
ممنون از توضیحات کامل و خوب حمید....
اما....
احتمال اینکه شما بدون وارد شدن به بخش کاستومایز و ست کردن پچها بتونید از مک استفاده کنید زیر ۱٪ هست.
مهمترین بخش نصب مک همین کاستومایزشه .مگه خیلی شانس داشته باشید همینطور بشناسه.
اگه نیاز بود بگید تا اموزش برای این بخششم بذارم که دیگه تاپیک کامل کامل و بدون نقص و ایراد باشه.
خب خیلی ها با مولتی بوت کردن مک با بقیه ی سیستم عاملها مشکل دارن.من خودم ۶-۷ ماه ازگار لنگ بودم .
بهترین راه استفاده از اخرین نسخه های پچ شده ی مکه.همونطور که حمید جان توضیح داد نسخه های مختلفی هست.
مثل IATKOS که برای سیستم های اینتله .(بعضا رویه ای ام دی جواب نمیده)
و یکی هم IDENEB هست که برای AMD ها پچ شده.
اخرین نسخه های موجود هم از هر دو گروه ورژن 10.5.7 هست که به راحتی میتونید به ۱۰.۵.۸ اپدیت کنید.
مزیت این ورژن پچ شده اینه که اولا پچ های بیشتری بهش اضافه شده در نتیجه حدود ۹۵ درصد سیستما میتونن بدون مشکل مک رو داشته باشند.
ثانیا بخش بوتش به طرز چشم گیری قوی شده و بدون هیچ گونه کار اضافی شما میتونید مک رو با س-ع های دیگه ای که دارید مولتی بوت کنید.
مثلا این مال خودمه
خیلی عالی و کامل بود. مرسی از وقتی که گذاشتی.
خیلی خوبه که بحث های تخصصی مطرح میشه و کیفیت بخش لپ تاپ و در کل انجمن رو بالا می بره. اطلاعات ما هم بیشتر میشه.
ممنون آقا حمید و خسته نباشی.
با تشكر از شما دوست عزيزنوشته شده توسط ELVIS PRESLEY [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد كاستومايز كردن هم و انتخاب درايورهاي مناسب و همچنين ديگر تغييرات مطالبي دارم و خوشحال هم ميشم كه شما هم همكاري نمايين و اين تاپيك را به حد اعلا برسونيم
نسخه هاي جديدتر مك هم در دسترس هست كه همونطور كه فرمودين الان 10.5.7 هست.
من كالي وي نصب كردم چون دي وي دي خيلي ارزونتر بود. گرفتم واسه دستگرمي
البته نصب فرقي نداره و فقط داروين و چاملون كه جديدا" اضافه شده متفاوت هستن
داروين همون برنامه اصلي شناسايي پي سي به عنوان مك هست.
مشكلي من ديدم اينه كه درايور بعضي چيزها نيست.
مي دونين اصلا در مورد مك غير از پرينتر و اسكنر چيزي به نام درايور به اون مفهومي كه ما انتظار داريم در دسترس نيست.
من الان يك مودم اي دي اس ال يو اس بي بدون درايور دارم و موندم تو كف اينترنت روي مك
در مجموع براي اشنايي شروع خوبي هست
البته نصب مك اولش هست
روش كار با مك خيلي متفاوت با ويندوز هست و خيلي جالبه
با اينكه اين چاملون بوت منيجر اومده من اكرونيس رو بيشتر دوست دارم
Last edited by H@mid-Vista; 03-10-2009 at 18:05.
چند تا سايت واسه دانستن بيشتر در مورد مك پي سي:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان .
من يك سيستم قديمي دارم كه ازش استفاده اي ندارم.
مي خواستم ببينم مك روش مياد يا نه ?
Cpu : intel 1.6
Ram : 256 mb
Vga : 32
نه بابانوشته شده توسط pouya_99999 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بي خيال
آره ... خودم هم تصورشو می کردم ...نوشته شده توسط H@mid-Vista [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه از این سیستمه هیچ کاری با هاش نمی کردم ، گفتم شاید روشن بشه ..
يه جوونمرد بيادو زحمت PDF اينو بكشه!
بزا کاملش کنن بعد دوست گلمنوشته شده توسط doctorehsan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)