سلام
مي خواستم بدونم چطور ميشه اين طوريش کرد؟
داخل دي وي دي نگاه کردم جمعا 4 تا فايل بود
نصب کردني هم نبودند!
تو مک هم اصلا نميشه توشو ديد
تو کاستومايز هم انتخاب کردم ولي خبري نيست
سلام
مي خواستم بدونم چطور ميشه اين طوريش کرد؟
داخل دي وي دي نگاه کردم جمعا 4 تا فايل بود
نصب کردني هم نبودند!
تو مک هم اصلا نميشه توشو ديد
تو کاستومايز هم انتخاب کردم ولي خبري نيست
خوب شما چه نسخه ای از مك رو داری؟
توسط چه گروهی هك شده؟
آقایون کسی راحی نداره کیبورد و موس ps2 ما کار کنه ؟؟؟ موص usb دارم کار کرد ولی کیبورد ندارم. نصبم تمام شد.داخل سیستم عامل هم شدم کجاش اون قسمت کاستومایز هست ؟؟ اگه تبدیل ps2 به usb بخرم درست میشه ؟؟ و این که کارت گرافیک منو 32 میخونه ممنون میشم دوستان با تجربه تر ماهارو هم کمک کنند با دنیای مک بیشتر آشنا بشیم.
مدل کارت گرقیکمم 9500 gt ddr3 512
آقایون کیبورد و موسم درست شد(از بس جوابا زیاد بود کمکم کرد) الان مشکل کارت گرافیک دارم . درایورشو پیدا کردم ولی رو رپیدشیر لعنتی هست اصلا نمیشه دانلود کرد یه آقایی لطف کنه اینو لینک مستقیم بده خیلی ممنونش میشم.
مشکل بدیم اینه که چجوری فارسی تایپ کنم تو مک ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد این که قسمت کاستومایزش کجاشه ؟ اصلا کنترل پنلش کدومه ؟ خیلی گیج ککنندست محیط مک . یه بخش آموزشی سراغ ندارید ؟؟؟
تورو خدا یه کم جواب بدید. خیلی دیر به دیر آپ میشه جوابا
سلام
ای اتكوس 10.5.7
همه فروم ها نوشته که چکار کنم
ولي من هر چي کردم نشد که نشد
شما راه حلي داريد؟
با تشکر
خوب برای لینك مستقیم راپیدشیر اینجا اقدام كن
برای درایور كه در مك بهش kext میگن هم اینجاها رو ببین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای فارسی هم در قسمت اینترنشنال System Preference كه معادل همون كنترل پانل ویندوز هست بروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره محیط مك اولش منگ میشه ادم
اینجا اموزشش به فارسی هست به صورت فیلم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
خوب ای اتكوس 7 كه خودش همانگونه كه میبینی به صورت پیش فرض Chameleon یا همون آفتاب پرست رو نصب می كنه
به عنوان بوت لودر
این بوت لودر
![]()
سلام
با تشکر
محيط کاستومايز تقريبا شبيه اونه
منم اون قسمت کاميليون رو انتخاب کردم ولي اصلا يه همچين چيزي نمياد
حتي يه بار همشو انتخاب کردم ولي بازم چيزي نشد
انتخاب همه بوت لودرها كه كاملا غلط هست و نباید انجام بشه
شما اگه بوت لودر نصب نمیشه موفق به بوت داخل مك میشید؟
دوستان میخواستم بدونم این سیستم عامل مک رو این لپ تاپ دل مدل inspiron 1564 چه جور جواب میده؟
لطفآ اگه میشه زود تر جواب بدید
سلام
اگه منظورتون اينکه چه جوري وارد مک ميشم
DVD مکو مي زارم و باهاش بوت ميکنم و بعدش F8 رو ميزنم بعد مي نويسم
rd=disk0s7
بعد وارد مک ميشم
البته بگم چند روز پيش مي خواستم لينوکس بزنم زدم همه پارتيشنارو داغون کردم که مک هم رفت منم روش يه بار ديگه زدم که الان بازم مشکل کيبورد رو دارم
وقت هم نکردم که از اول بزنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)