سري envy خوشگل نيستن.بعدشم قيمتش چنده.كارت گرافيكش واسه pc اگه باشه قيمتش چنده؟نوشته شده توسط biostar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مدلي مثل hdx 18 ميشناسن با همون امكانات بالا و قشنگ باشه؟
سري envy خوشگل نيستن.بعدشم قيمتش چنده.كارت گرافيكش واسه pc اگه باشه قيمتش چنده؟نوشته شده توسط biostar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مدلي مثل hdx 18 ميشناسن با همون امكانات بالا و قشنگ باشه؟
نوشته شده توسط armin_punisher6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیبا ترین محصولی که HP تا حالا داده و کلی پول برای طراحی و جنس بدنش می خواد بگیره زشته؟
hp 18 که وزنشو هم در نظر بگیر! یعنی گوشه نشین هست و قابلیت حمل رو نداره.
envy15 ولی فقط 2.3 کیلو گرمه که واقعا عالیه/
راستش من اصلا با قيافش حال نكردم.همونطورم كه گفته بودم وزن برام مهم نيست.نوشته شده توسط biostar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت اعضای انجمن
من یک لب تاب می خوام برای بازی . می خواستم msi gt640 از آلمان بخرم 2200000 ولی دیروز متوجه شدم شرکت ماتریکس اونو آورده و با قیمت 1800000 می ده با 1 سال گارانتی تعویض .
یکی از دوستانم میگه کیفیت اینجا با اونجا فرق می کنه و از آلمان بخر ولی خود نمایندگی می گه هیچ تفاوتی ندارند لطفا کمکم کنید عجله دارم اینم مشخصات
• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows® 7 Home Premium
• Exclusive ECO Engine Power Management System
• Exclusive Cinema Pro Technology
• Housing combines aluminum alloy construction and brushed metal texturing
• High-end nVIDIA GeForce GTS 250M 3D discrete graphics card (with DDR3 1GB VRAM)
• Digital/analog 7.1-channel headphone output qualified by SRS Premium Sound™
• HDMI (High-Definition Multimedia Interface) Output
• Built-in 2.0 Mega Pixel Webcam
• 802.11 b/g/draft-n Wireless LAN with Bluetooth
اگه لب تاب بهتری است پیشنهاد کنید
کمکم کنید
یک سوال دیگه گرافیک ati4830 بهتره یا gtx250
اینجا رو ببین:نوشته شده توسط samirsasan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جی فورس سرترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین کارت گرافیک لپ تاپ های موجود کدومه؟
کدوم لپتاپ برای رندر گیری و طراحی حرفه ای بهتره؟(زیاد سنگین نباشه چون هر روز باید ببرم بیارم)
سلام به تمام بچه ها
دوست من از سوئد می خواد لپ تاپ بگیره
یه لپ تاپ تا 2200$
می خواد پروسسورش خیلی قوی باشه
گرافیک بالا
تمام کانفیگ بالا
البته گرافیک زیاد مهم نیست
چی پیشنهاد میدید (تو بازاهای جهانی و بین المیللی معروف باشه ، خوب باشه،معروف و.....)
لطفا سریع تر جواب بدین
ddr3
Last edited by man7tomani; 01-01-2010 at 20:17.
نوشته شده توسط man7tomani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال تو هر کشوری برند هایی جا افتاده تر و پر فروش تر هستند و من از اونورا خبری ندارم.
CPU فعلا در بازار قوی تر از Core i7 720 نداریم ، و با حدود قیمت 1400 تومان هم میشه این نوت بوک رو خریداری کرد.
مدلی مثل DEll 1557 و یا hp dv6 2020 از جمله ی این تولیدات هستند.
نوشته شده توسط behniya_f [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر برای مهندسی می خواهید مدل Precision M4400 از دل رو میشه پیشنهاد داد و در غیر این صورت در این محدوده قیمت با کارت گرافیک nvidia 250 و 4830 ati و nvidia 260 هم میشه نوت بوک تهیه کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)