کسی میدونه asus g53sw از کجا گیر میاد من دیروز کل پایتخت رو گشتم فقط g53jw بود بعد از این جا ها که برای تست بود داشت گفت برو پاساژ ایران داره اونجا رفتم نمایندگش ایش گفت نداریم تو بارمونم نمی یاد
حالا چی کار کنم
کسی میدونه asus g53sw از کجا گیر میاد من دیروز کل پایتخت رو گشتم فقط g53jw بود بعد از این جا ها که برای تست بود داشت گفت برو پاساژ ایران داره اونجا رفتم نمایندگش ایش گفت نداریم تو بارمونم نمی یاد
حالا چی کار کنم
تنها راه چاره خريد از خارج كشورهنوشته شده توسط koorosh_metal [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم تو ايران گير بياري بايد بالاي 700 تومن قيمت روز بابتش هزينه كني
دوستان بالاخره تصمیمم رو گرفتم و می خوام g73 بخرم
فقط کل ایران و پایتخت رو گشتم هیچ جا نداشتن (حتی بعضی جاها اصلا نمی دونستن چی هست یارو تو کارت گرافیک دنبال g73 می گشت می خواستم هاراگیری کنم (دی))
تصمیم گرفتم از دبی بگیرم فقط چند تا سوال
1 کسی می دونه قیمتش اونجا چنده تقریبا چند می تونم گیر بیارم
2 بدون گارانتی به مشکل نمی خورم
من خودم سفارش دادم واسم از دبي آورده تو راه شهرمونهنوشته شده توسط H.P1366 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيزي كه واسه من آب خورد 2.300 يا 2.400 بود حالا قيمت دقيق اونجا رو نميدونم
ولي يه چيزي رو ميدونم با اينكه دبي بازار آزاد هست قيمت اين لپ تاپ فكر نكنم هم قيمت با آمريكا مثلا باشه و احتمالا بيشتره
به مشكل كه ديگه شانسته عزيز
2 حالت داره يا نميخوري (كه خوش به حالت) يا ميخوري
اگه خراب شد 2 راه داري يا برگردوني دبي واسه گارانتي (موقع رجيستر كردن گارانتي حتما حواست باشه امارات رو به عنوان كشور انتخاب كني) يا اينكه بدي تعميركاراي همينجا درست كنن
ايران تعمير كار اسوس داره اما فك كنم اگه مشكل واسه مادر برد باشه تعمير هم جواب نده و بايد بره واسه گارانتي
سلامنوشته شده توسط gozine2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلهای G53 SW و G73 SV از بند ایسوس
و GT680 از برند Msi
دوست من مطمئن هستید براتون 2300 آب خوردهنوشته شده توسط zilevens [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خودتون اقدام به خرید کردید یا دادید دلال براتون از اونور بیاره؟
اگه حالت دوم باشه که همون قیمت 2300 تقریبا درسته چون قیمت جهانیش به پول ما تقریبا 2100 در میاد
دادم واسم بيارن بله يه قيمتي بايد به طرف ميدادم 4درصد هم هزينه گمركي لپ تاپنوشته شده توسط H.P1366 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود 4 دصد هم يه چيزي حدود 70 يا 80 تومن ميشه
مک بوک ایر خیلی خوبه هم خوشگله و خب گرونه !نوشته شده توسط shayan_bigg [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ سری 9 هم خیلی خوبه و اگر می خوای خیلی قوی باشه و ظاهر معمولی لنوو U220 رو بگیر . برای چه کاربردی می خوای ؟
هزینه گمرک؟؟؟!نوشته شده توسط zilevens [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه گمرک که نمی گیرن اگه شما یک دونه وارد کنید می تونید بگید برا خودمه و دیگه گمرک بهش نمی خوره
من 5 سال پیش یه inspiron از انگلیس آوردم گمرکی ندادم براش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)