ممنون..نوشته شده توسط adt89 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه کانفیگ خوبشو بگید؟
وزنش چطوره؟ سونی ها معمولا سنگین هستن.. بیشتر 2.7 کیلو واقعا دردسره
ممنون..نوشته شده توسط adt89 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه کانفیگ خوبشو بگید؟
وزنش چطوره؟ سونی ها معمولا سنگین هستن.. بیشتر 2.7 کیلو واقعا دردسره
سری z سونی یکی از سبکترین و با کیفیت ترین لپتاپای دنیاست.نوشته شده توسط dark fear [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وزنش حدود 1.4 کیلو است. مانیتورش 13 اینچی است که با رزولوشن 1920*1080 هم موجوده .
این سری سونی ساخت ژاپن میباشد.
با بودجه ی 2.300 میتونید مدل i5 با گرافیک Nvidia 330 و هارد ssd رو تهیه کنید.
به شما پیشنهاد میکنم که این لپتاپو از نزدیک ببینید تا کیفیت بالاشو احساس کنید.
لپتاپ های اپل که همه میگن خیلی با کیفیته در مقابل این لپتاپ مثل اسباب بازی میمونه!
کسی میدونه اختلاف قیمت sony f217 با sony f215 برای چیست ایران رهجو f217 رو زده 3940000
نظرتون درباره سری 9 سامسونگ چیه؟
تو سونی مدلی هست که ssd نباشه ولی کانفیگ بهتری داشته باشه؟
i5 و 330 یخوده پایینه
از این که گفتید سبک و با کیفیته، خیلی خوشم اومد..
Last edited by dark fear; 05-07-2011 at 23:56.
البته از همین سری z کانفیگهای بالاتر i7 هم موجوده ولی قیمتش بالاتره پیشنهاد میکنم به بازار برید و قیمت کنید ولی همین مدلهای i5 هم بسیار سریع میباشد . i5 با ssd سریع تر از i7 با hdd است.نوشته شده توسط dark fear [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در مورد سامسونگ اینکه از سونی z بسیار ضعیف تره چون cpu سامسونگ ulv (ultra low voltage) است ولی مال سونی Full Voltage میباشد و گرافیک سامسونگ intel است و اینکه کیفیت مونیتور سونی بیشتره.
در کل این دو لپتاپ قابل مقایسه نیستند.
Last edited by adt89; 05-07-2011 at 13:50.
سلام
لپ تاپ های گرون موجود تو ایرانو میشه بگین
مدلو قیمتو مشخصات
ممنون
دوستان من یه لپ تاپ واسه گیمینگ تو محدوده 2~2.3 تومن میخوام.خودم سه مدل
MSI GT683
ASUS G53SW
ASUS G73SW
مدنظرم هست.البته الویت MSI هست برام.اما قیمت روزش رو نمی دونم.لطفا راهنمیییم کنید چی بگیرم.پیشاپیش ممنونم.
دوست عزيز مدلهاي اسوس خيلي بهتر هستن ولي تو ايران گير نميان و اگه هم گير بيان بالاي 2.3 قيمت ميخورننوشته شده توسط bahadorgamer [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Xilevens; 10-07-2011 at 21:47.
سلامنوشته شده توسط bahadorgamer [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیروز بازار بودم و با طرف صحبت کردم و گفتم این مدا MSI قیمتش چنده و گفت هنوز وارد نشده ولی اگه بیاد 2 تومن هست.(البته بعید میدونم چنین قیمتی داشته باشه چون کانفیگش از دو مدل ایسوس بالاتره و مدلهای ایسوس 2300 هستن و این بیاد بالای 2500 باید باشه)
و قیمت G53SV رو هم یه جا دیگه پرسیدم طرف میگفت 2300 میده.
G53sw تو بازار ایران کانفینگ های مختلف داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)