من خودمم همین مشکل تورو داشتم .. اخرش امروز ایسوس g53 3d گرفتم واااااااااااااااااااااقعا تکمیلهنوشته شده توسط arya1371 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودمم همین مشکل تورو داشتم .. اخرش امروز ایسوس g53 3d گرفتم واااااااااااااااااااااقعا تکمیلهنوشته شده توسط arya1371 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من یه لپ تاپ پورتابل می خوام این خیلی سنگینه(بیشتر از 3 کیلو!).در ضمن sandy bridge cpu نیست!
ببینید کارت گرافیک سنگین سایز بزرگ هم میطلبه . . .ولی من یه لپ تاپ پورتابل می خوام این خیلی سنگینه(بیشتر از 3 کیلو!).در ضمن sandy bridge cpu نیست!
پس نمیشه همه چی رو با هم داشت . .
این مدلها رو که بگیری فقط چند ماه یه بار باید جابه جاش کنی ..
سلام دوستان
من می خوام یه لپ تاپ تا رنج قیمت 2.4 بگیرم برا بازی
تو سایت رو که می خوندم مدل های پیشنهاری Asus G73SW و Asus G53SW و MSI gx740 رو دیدم حالا چند تا سوال دارم
1 مشخصات لپ تاپ های Asus G73SW و Asus G53SW و MSI gx740 که تو ایران هست چیه و آیا گیر میارم اگه بله کجا
2 بین Asus و MSI کدام بهتره از لحاظ ماندگاری و طول عمر محصول و کارایی
3 لپ تاپ های سری Alienware مخصوصا Alienware M17x تو ایران گیر میاد با چه مشخصاتی و قیمتش چنده
Last edited by H.P1366; 27-06-2011 at 00:05.
1.نوشته شده توسط H.P1366 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ASUS G73SW
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدASUS G53SW
MSI GX740کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا لبتابهای گیمینگ عمدهای به ایران نمیان. پیدا میشه ولی باید کمی وقت بذارین و از شرکتهای مختلف تحقیق کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.ایسوس بهتره هم از لحاظ کارایی و هم از لحاظ طول عمر
3. Alienware تو ایران اصلا گیر نمیاد. و قیمت M17x بیشتر از 4 تومن هست که البته باید از خارج وارد کنین که ممکنه تا 5 تومن خرج برداره.
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
jh یا jw یا sw ؟نوشته شده توسط meri_1991 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکه..! چند گرفتین ؟ از کدوم شرکت؟
سلام به دوستان
بین Sony VAIO F215FX-3D باasus g53sw کدوم بهتره ؟
مرسی
واسه چه كاري؟نوشته شده توسط koorosh_metal [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه کارای معمولی و گاهی اوقات بازینوشته شده توسط zilevens [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بيشتر واسه كاراي معمولي ميخواي و نميخواي بازي هاي روز رو با كيفيت عالي بازي كني سوني بگيرنوشته شده توسط koorosh_metal [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در غير اين صورت اسوس
اين نظر منه
سلام
چندتا لپتاپ باram12يابيشتر,كارت گرافيك 4 و17اينچ به بالاوcpuچهارهسته قوي به من معرفي كنيد
ترجيحا سوني باشه
حالا اگه مارك ديگه اي هم باشه موردي نداره فقط شيك باشه
ممنون.
Last edited by hamed m2m; 02-07-2011 at 15:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)