اینجا محل مشاوره خرید برای کسانی هست که بالای 2 میلیون میخوان هزینه کنننوشته شده توسط sajjadgameactor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الزاما محلی برای معرفی مدلهای بالای 2 میلیون نیست
اینجا محل مشاوره خرید برای کسانی هست که بالای 2 میلیون میخوان هزینه کنننوشته شده توسط sajjadgameactor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الزاما محلی برای معرفی مدلهای بالای 2 میلیون نیست
درسته میگن HP بهترین هست ؟
خوب بهترین لبتاپ HP که بالای دو میلیون باشه الان تو بازار چی هستش ؟
نه بهترین نیست ولی خوب داره کار میکنه .نوشته شده توسط abbas13677_2005 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدل داره جدید اومده dv6 2020 که کانفیگ خیلی خوبی داره و قیمتشم 1550 هستش .
نوشته شده توسط h_starboy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دقیقا یه همچین چیزی (یا بهتر) میخوام که blueray هم داشته باشه
مدل hp dv6-2030ev كه بلوري داره و هنوز تو دبي هم نيومده اما hp ساخته و بزوري مياد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...
من می خواستم یه لپتاپ بگیرم بین 2.300 تا 2.900 خودم مدل های زیرو در نظر دارم :
Apple MacBook Pro MB986LL/A با مشخصات :
محتوای مخفی: لینک
HP Envy 15-1000 Notebook با مشخصات:
VAIO VGN-Z46GD/U با مشخصات:
بین این ها هم بهترین گزینه به نظر خودم مدل envy hp هست . اما اصلا نمی دونم توی ایران گیر میاد یا نه ( اما بیش از دو هفته هست توی دوبی نمایندگی hp داره میفروشه) اون دوتا مدل دیگه هم که توی ایران هست .
حالا اگه مدل خاصی رو شما سراغ دارین و با در مورد این مدل ها نظری دارین لطف کنید بگید . ( در ضمن این را هم بگم که وزن لپتاپ برام خیلی مهمه در کنار سخت افزار قوی برای همین این سه مدل را انتخاب کردم من اول قصد داشتم dv6 20202ev بگیرم از نظر سخت افزاری خیلی قوی هست اما از نظر وزن 2.9kg وزن داره با دوستام که صحبت می کردم هرکی لپتاپ با این وزنا داشت می گفت خیلی سنگینه و بدرد جابجایی زیاد نمی خوره در حالی که من لپتاپی می خوام که همهجا بتونم با خودم ببرم )
با تشکر...
خوب شما که Envy رو گذاشتی هم 15 اینچی هست.نوشته شده توسط king pozitron [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید از نظر سبک بودن نوت بوک ، خرید سری SONY Z بهترین انتخاب باشد ، چون در یک مقایسه در این فروم، از هر لحاظ macbook pro 13 رو نوش جان می کند
سری ENVY همچنان می درخشد :
HP Envy 15
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب باید بیاد تا بشه نظر داد.نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ کانفیگ که حرف نداره اما باز فکر نکنم نسبت به قیمتش ارزش خرید داشته باشه و با توجه به قیمت هم در بازار ایران فروش بالایی نخواهد داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)