یک سر به یایت شرکت زیگورات(zigorat) بزن...تو قسمت لوازم جانبینوشته شده توسط endesh2003 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سر به یایت شرکت زیگورات(zigorat) بزن...تو قسمت لوازم جانبینوشته شده توسط endesh2003 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مدل FW490DXB رو تو هیچ سایت معتبری نتونستم پیدا کنم!نوشته شده توسط endesh2003 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم قویترین cpu روی این سری t9600 هست با فرکانس 2.8!
و مطمعن هستم که رمش ماکسیموم 800 هست!
خوب رطوبت برای تمام لوازم برقی ضرر داره!
شارژر فندکی فکر نکنم ولی میتونید ار انورتور ها استفاده کنید!
من این مدل رو نتونستم پیدا کنم!نوشته شده توسط saeed_devil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من فردا میخوام یه لپتاپ سونی بخرم در حدود 1.5 تا 1.6 میلیون باشه.کارت گرافیکش زیاد مهم نیست
سری FW. چه گرافیک مهم باشه چه نباشه. البته اگه گرافیک واست مهم نیست بیشتر روی پروسسور مانور بده. اونی که cpu و ram و هارد بهتر داره رو بخر. در مورد سی پی یو به سه تا نکته توجه کن. فرکانس. باس. کش. مثلا cpu: 2.6 ,bus 1066, 6mb cacheنوشته شده توسط vanish [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باس رم هم مهمه. دقت کن باس 1066 باشه.
Last edited by prowler88; 29-09-2009 at 23:58.
در این پست میخوام یه مدل costumize شده رو وارده کرده معرفی بکنم .
fw 460j+
core2duo 2.8 6 mb cache
4 gb ram ddr2
ati 4650 1 gb upto
320 gb 7200 rpm
blueray
16.4 inch 1600*900
windows vista 64 upgradable to 7
قیمت هم با گارانتی رایانه همراه 1650000
کانفگش کاملا مثل fw46 هستش با این تفاوت که full hd نیست و اینکه هاردش هم 7200 rpm هست .
فول اچ دی نیست که چه بهتر! فول اچ دی به چه درد میخوره؟نوشته شده توسط h_starboy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب مشخصاتی داره و عجب قیمتی!
بله تایید میشه . اتفاق الان رزولوشن 1600*900 از بهترین هاست روی لپتاب .نوشته شده توسط prowler88 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط من ندیدم گارانتی دیگه ای هم این مدل رو کاستومایز شدش رو وارد کنه با این کانفیگ .
سلام به همه دوستان
من تا حالا در چنين تالار هايي شركت نكرده بودم و اين اولين باره. هر چي خواستم من هم سوالم رو بپرسم ديدم اجازه نميدن(نه ارسال خصوصي و نه معمولي) اين شد كه مجبورن اينجا تايپ كردم. هر كي حال كرد يه مرامي بزاره جواب ما رو بده و يا برام جواب رو ميل كنه. خيلي ممنون. (abbas.sardari@gmail.com)
من حدود 1600 براي خريد لپ تاپ جور كردم. دارم فوق برق مي خونم و با برنامه هاي سنگيني هم كار مي كنم.(گاها نياز به روشن موندن هاي 24 ساعته). بعضي وقتا هم كه حس باشه دوست دارم بازي هم بكنم. حالا بين
1- sony fw 490 FBD
dell latitude E6500 -2
كدوم رو بخرم بهتره؟ از يه طرف ميگن وايو جنس خوبي داره سري fw هم امتحانشو خوب پس داده از طرف ديگه هم ميگن اين مدل لتيتود خيلي خوب جواب داده هر دو انتخاب هم از مشخصات تقريبا مشابهي برخوردارن ولي fw سنگين تره و lcd بزرگتر و بهتري رو داره. حالا حق بدين كه بايد سر در گم بشم .
اگه مدل ديگه اي هم مد نظرتون هست لطفا بگيد. خيلي ممنون
خوب این مدل الان چه فرقی با fw490DFB داره؟؟؟؟ تنها تفاوتشون در بلوری هست که کاربردی نداره.نوشته شده توسط h_starboy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fullhd بودن مهم تر از بلوری هست.
پس کانفیگش شبیه همون DFB خودمونه نه fw46
ساخت کجا هست؟ احتمالا باید چینی باشه با این قیمت... اگر امریکایی باشه به DFB ارجحیت داره اما اگه چینی باشه که هیچ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)