نخیر دوست عزیز
مگه میشه هنوز نیومده متوقف بشه؟
میگن به علت اینکه قیمتش نسبت به مدل F11dgx خیلی فرق داره بهخاطر این خریدارای ایرانی وارد نمی کنن
شماره و نشانی سایت فرستاده شد برایتان
شماره و آدرس سایت برایتان ارسال شد. موفق باشید![]()
نخیر دوست عزیز
مگه میشه هنوز نیومده متوقف بشه؟
میگن به علت اینکه قیمتش نسبت به مدل F11dgx خیلی فرق داره بهخاطر این خریدارای ایرانی وارد نمی کنن
شماره و نشانی سایت فرستاده شد برایتان
شماره و آدرس سایت برایتان ارسال شد. موفق باشید![]()
Sony VAIO F115FM/B
سلامی دوباره
یه لب تابی می خوام از Sony VAIO VPC-F115FM/B مانیتورش کوچیکتر باشه ولی قطعاتش بالاتر باشه
یکی از دوستان مدل apple 11 MC026LL/A رو پیشنهاد داد ولی به نظرم اگه cpu 4 هسته ای بخرم بهتر باشه
در ضصمن قیمتش زیاد برام مهم نیست
ولی اگه میشد یه لب تاب بالاتر از اینها با مانیتور 14 گیر بیاد خیلی عالی می شد
در ضمن Msi نباشه چون هنوز بهش اعتماد کامل ندارم
ممنون از راهنمایی سریعتون
امروز یکی (فروشنده بود)می گفت سونی های USA قاچاقی میاد و ایران رهجو نمیاره.دوستان گارانتی ایران رهجو سراغ دارن که USA باشه ؟
بعد یه سوال دیگه : سونی با رنگ سفید و بلورای (سایر مشخصات هر چی میخواد باشه)ساخت USA دیدین تا حالا؟(باز همون فروشنده می گفت که نمی تونی پیدا کنی؟
(راستی تاخیر من تو خرید-که گفته بودم یکشنبه باید بخرم-به خاطر احتمال افزایش بودجه بود ها که اینطورم شد ، تا یک و هشتصد حله! از همه دوستانی که کمک کردن و می کنن دوباره تشکر می کنم)
خوب خیلی راحت می تونم بگم که همچین موردی نداریم ، نوت بوک های 14 اینچ نه برای گیم و نه کار های مولتی مدیا ، طراحی میشوند ، و بهترین مورد های 14 اینچ همون مدل CW سونی هست.
که مدل هایی که با کارت گرافیک 330 عرضه میشه ، با سی پی یو core i 5 هستند.
مدل N82JV از ایسوس هم مشخصات خیلی خوبی داره ، اما نمی دونم وارد ایران شده یا خیر
سلام دوست عزیز
اولا اینکه با این شیاطین سرخ نگرد که زیر سوال میری
ثانیا N82JQ ظاهرا بهتر از مدل پیشنهادی شماست
ثالثا حالا اگه 15" هم شد عیبی نداره و من بیشتر بخاطر وزنش و قدرت جابجایی اینقدر روی این موضوع حساسیت بخرج می دم
ولی خواهشا مدلی رو پیشنهاد کن که بعدا از گرفتنش پشیمون نشم
در ضمن بیشتر از اینم اگه پول نیاز داشته باشه هزینه میکنم
با تشکر از راهنماییت
Barcelona is the best team in the world
![]()
از قيمت N82JV خبري داريدكه حدودا چقدر هست؟
سلام دوست من... این مدل رو منم می خوام ، البته نمیتونم ، پیغام خصوصی بدم
چگونه آدرس رو برام میفرستید؟
آیا این شخص مطمئن هست؟
راستی این مدل اگه با این رنج قیمت باشه عالیه ، چون من شدیدا کار گرافیک یک گیگ لازمم خواهد شد..
با سلام خدمت اهالی محل.
راسیتش دیدم بحث داغ گفتم اگه بشه واسه منم بچسبونیدش.(خیلی چاکریم)
اصل مطلب:
راستش من دانشجوی رشته it هستم .چند وقتی تو کار قطعات بودم . ولی به دلایلی یه کمی وا موندم .
یعنی در مورد لپ تاپ در حد عالی اطلاعات ندارم. یعنی از مدلهای جدید که اومده بسته به مشخصاتشون .نمیتونم بشناسم.
واضح تر بگم. مثلا نمیدونم فرق core i3 & corei5 & core2 due چیه!
البطه نه تا این حدم ولی خوب.
خواهشی که از دوستان گلم داشتم اینه که اگه زحمت بکشند و یک سری اطلاعات دسته بندی شده .با تمام مشخصات و مزایا و معایب و... در اختیار امثال بنده قرار بدهند خیلی خوب میشه.
اخه میدونید درد اصلی من چیه؟ مسئله اینه که اینجا فقط میگند اینو بخر ..اونو نخر. ولی اگه مثلا یه چارت کامل از انواع cpu و کلیه مشخصات رده بندی شده قرار بدید چندتا حسن داره مثلا:
1- با این جور اطلاعات خیلی از سوالات جواب داده میشه.
2- با این کار اول یه سیستم خوب و !!! مناسب کارشون!!! پیدا میکنند .در ثانی حد اقل میفهمند به چه دلیل این سیستمی که انتخاب میکنند خوب.
3-سطح علمی سایت از یک نواختی رو به صعودی بودن کشیده میشه . در نهایت امثال من با انواع تکنولوژیهای روز اشنا میشند.
4-درج سوالای تکراری کم میشه ! با این کار از بیت المال بهینه تر استفاده میشه .درسته که شما زحمت میکشید واطلاعات رایگان در اختیار امثال من قرار میدید ولی حد اقل زحمات مدیران ارجمند هم .البته نه بطور کامل ولی تا حدودی پایمال نمیشه.
5-شخصی که به فرض میخواد سیستم بگیره مجبور میشه که سیستمو با اطلاعات کامل بگیره.
و...
دوستان باید ببخشند که زیاد حرف زدم ولی من شخصا 85 صفحه از این 104 صفحه که در رابطه با این موضوع بحث شده خوندم و با عرض پوزش به جز اینو بگیر .. اونو نگیر چیز دیگه ای نفهمیدم.
خلاصه کلام اینجانب خیلی نیاز مند اطلاعات دوستان و بزرگواران علم و صنعتم. پس خوا هش میکنم که دست بده حقیر رو هم بگیرید.
وسلام...![]()
من برای خرید VPCF11DGX/B به دلیل گرافیکش تردید داشتم ، تا اینکه متوجه شدم مدل VPCF11FGX/B و یا VPCF11EGX/B همون کانفیگیه که من می خوام ، کسی می دونه اینارو از کجا میشه تهیه کردد؟ قیمتش اگه بگین که خیلی لطف کردین.
من به یکی از این شرکت ها زنگ زدم ، گفت تا اواسط هفته دیگه میاره ... البته اگه بیاره .. حتما به شما دوستان اطلاع میدم
این دوستمون takman_236 هم که نگفت از کجا میشه تهیه کرد...!!!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)