من یک لپ تاب 1510 وسترو خوب دارم اینو بیشتر برای استفاده از اینترنت وایر لس در فضای منزل وهمینطور استفاده برای خانمم میخوام لطفا بفرمایید حدود چه قیمتی بردارم و ایا جنسشان خوب نیست و زود خراب میشوند که تاکید روی نو خریدن ان دارید.
من یک لپ تاب 1510 وسترو خوب دارم اینو بیشتر برای استفاده از اینترنت وایر لس در فضای منزل وهمینطور استفاده برای خانمم میخوام لطفا بفرمایید حدود چه قیمتی بردارم و ایا جنسشان خوب نیست و زود خراب میشوند که تاکید روی نو خریدن ان دارید.
یک دستگاه سامسونگ NC10 نو موجود است مشکی متالیک کسی خواست اطلاع بده
مارك بدي نيستنوشته شده توسط دوسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگه ممكنه برات يك برند شناخته شده تر در بازار ايران بخر
چون پشتيباني در نوت بوك خيلي مهمه
اينجا رو ببين:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين سي پي يوها كه از نوع كورتوسولو هستنخيلي مزخرفننوشته شده توسط zimka_14162 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع يك نوع دوال كوري هست كه همزمان فقط يك هسته كار مي كنه و توانش خيلي كمه
توصيه مي كنم نگير كه سرطانه
ايسر اكتنسا 4230 خيلي قوي نيستنوشته شده توسط symbian-freak [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلرون داره
بلوتوث هم نداره
اما اگه رمش رو ببري بالا با وينوز هفت خيلي خوب كار مي كنه
با پولي كه ميدي خيلي خوبه
دل ووسترو قيافه خوشگلي ندارننوشته شده توسط bynam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما محكم و با دوام هستن
وايرلس هم همه نوت بوكها دارن
حتما نوت بوك نو بخرين
فردا میرم لنوو ان500 میخرم کسی نظر خاصی داره؟چیزی بهتری توی این قیمت توصیه میکنید؟
590 هزار تومان -سی پی یو دوال کور باس 667 و رم 2 گیگ و کارت گرافیک اینتل 4500 میخرم
این کارت گرافیک بازی جدید فیفا 2010 و PES20 رو میتونه نشون بده.اگه نمیتونه باید 100 تومن روش بندازم و 9300 بخرم.آیا اینتل جواب میده؟
اهل بازی نیستم و تنها بازی روی سیستمم هم همین فوتبال خواهد بود
speedstep قابلیته که در celeron m ها غیر فعاله. این چقدر در طول عمر باتری تاثیر میگذاره. ایا اونقدر هست که به پردازنده ای با قابلیت speedstep فکر کنیم؟ ضمن اینکه در اکثر موارد قراره که نوت بوک برای وبگردی و کارهای سبک استفاده بشه
من نهایتا با 200 هزار تومن یه لپتاپ میخاستم حالا دسته دوم شما چی پیشنهاد میکنید اصلا همچین قیمتی امکان داره؟؟
فقط واسه کار با برنامه autocad و وایرلس دانشگاه میخامش>>>>1؟
با این رنج چیزی نمیشه پیشنهاد داد . دست دوم هم اصلا توصیه نمیشه .نوشته شده توسط 4umbaz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توصیه میکنم یکم بیشتر هزینه کنید و Acer Aspire One D250 رو بگیرید
گارانتی سازگار 385000 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)