با عرض سلام و خسته نباشید . من بازی رو نسب کردم محتوای option.ini رو هم در همون ادرس ریختم ولی بازی بالا نمیاد کمک کنید
با عرض سلام و خسته نباشید . من بازی رو نسب کردم محتوای option.ini رو هم در همون ادرس ریختم ولی بازی بالا نمیاد کمک کنید
سلام دوستان . من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی روی آیکون بازی میزنم بعد چند ثانیه یک صفحه باز میشه به نام Exception دوتا گزینه داره ok و debug break هر کدوم رو میزنم نمیره توی بازی چه کنم دوستان ؟
اسکرین شات بگیرید بذارید ببینیم دقیق چیه مشکل خب
از کجا گرفتید بازی رو؟ مطابق لینک زیر یه بار مجددا نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقتر توضیح بدید یعنی چی بالا نمیاد؟
اون ایمیج فایلها که تو پست اول گفته هم انجام دادی دقیقا؟
ویندوزت چیه ضمنا
سلام
با چه پچ و کرکی شش ساله آنلاین بازی میکنید؟
اگه میشه قرار بدهید با تشکر
توی گیمرنجر بازی میکنید؟
بازی رو باید پاک کنید دوباره نصب کنید @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قسمت بازی کردن آنلاین ( تحت شبکه ) به هیچ عنوان نمیشه ترینر استفاده کرد و سریع از بازی مینذازت بیرون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایه بازی که بر اساس پچ رسمی 2.01 هست
ولی من هم 2.01 بازی کردم هم 2.02
که البته باز 2.02 خودش چندین ورژن داره ... که الان آخرین ورژنش 2.02 v7.0.1 هستش @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا سلام میگم میشه هرچی پچ مال نسخه rise of the witch king هست رو بزارید دانلود کنم؟
سلام
میشه بگین پچ جدید bfme 2 رو از کجا دانم وچجوری نصب کنم؟ میخوام تو گیم رنجر انلاین بازی کنم
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
سلام
صفحه قبلی پست اول ... همه چیز رو به صورت کامل توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازی ارباب حلقه ها رو نصب کردم کرک 2.01 رو ریختم اورد ولی وقتی اپدیت 2.02 رو نصب میکنم بازی بالا نمیاد game crashهمچین فایلی میاد
مشخصات سیستم cpu i5 ram 4 grafig 1 بازی رو راهت میکشه
در مود 2و01 هم که انلاین بشم بازی اول گیم بیرون میاد
لدفن راهمنیی کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)