دقیقا باید چی کرد با cheat engine
دقیقا باید چی کرد با cheat engine
عزیز اسم برنامه رو اشتباه گفتم..نوشته شده توسط monjello [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با GameRanger میتونی آنلاین بزنی...تاپیک مربوطه هم تو انجمن هست
سلام لینک دانلود کیجن خرابه
سلام
شرمنده شاید سوالم تکراری باشه ولی من این بازی رو الان رو ویندوز 10 نصب کردم هر کاری میکنم ارور استاپ ورکینگ میده اون فایل option.ini هم ریختم هر چی دراور هم بوده نصب کردم ولی هنوز پیغام استاپ ورکینگ میده کسی چیزی به ذهنش میرسه منو راهنمایی کنه؟
لطفاااااااااااااااااا
بازی رو مانیتورهای Wide واسه اجرا مشکل داره . این راه حل رو اجرا کن درست میشه . البته اگه قبلا اینکار رو نکردی .نوشته شده توسط pedy1990 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
For the Battle for Middle-earth II go to "Documents and Settings\*User Name*\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Files" and open "Options.ini" with a text editor.
The folders may be hidden so you might have to enable "Show hidden files and folders" in "Folder Options".
Search for...
Resolution = **** ****
Change "****" to your desired widescreen resolution.
For the Rise of the Witch-King go to "Documents and Settings\*User Name*\Application Data\My The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king Files" and repeat the steps above.
The game is Vert - in widescreen resolutions.
HUD and all two-dimensional art is stretched. Certain screens are stretched.
سلام مرسی بابت راهنمایی ولی این کارم انجام دادم بازی باز استاپ ورکینگ میدهنوشته شده توسط Gregar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک no dvd خرابه اگه میشه دوباره بزار
نوشته شده توسط OMiD.1080p [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک no dvd خرابه اگه میشه دوباره بزار
نوشته شده توسط OMiD.1080p [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک no dvd برای The Lord Of The Rings - The Battle for Middle-earth (tm) II خرابه اگه میشه دوباره بزارید
ممنون
لینک ها درستن ... فقط کافیه توی مدیا فایر لاگین کنید.نوشته شده توسط javad_110 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال این خدمت شما :
The Lord Of The Rings - The Battle for Middle-earth (tm) II
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)