سلام
با تشکر از پیام عزیز بابت تاپیک.
من توضیحاتی درباره پیشنهادات و انتقادات دوستان ارائه می کنم که چرا این تغییرات قبلا اعمال نشده.
تاپیک های آماده برای خرید نوت بوک (یا کلا هر قطعه ای) اصولا مشکل دارند، چون در مرحله اول قرار نیست هر محصولی نیازهای هر شخصی رو برآورده کنه و هر شخصی بر اساس نیازهای خودش انتخاب های متفاوتی داره... در مرحله بعد هم معرفی محصولات خاصی برای همه کاربرها با مسئولیت پذیری همراه است... به علاوه اینکه معرفی یک سری قطعه جنبه آموزش کار رو پایین میاره. برای همین ایجاد تاپیک های آماده برای خرید قطعات خیلی فکر خوبی نیست.نوشته شده توسط H@mid-Vista [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کاربر بر اساس نیازهای خودش تاپیک رو ارسال می کنه، و برای نیازهای خودش بهش پاسخ داده میشه. ممکنه نتایج مشابه باشه ولی هر کاربر باید محلی برای پرسش سوال خودش رو بطور اختصاصی و بدون شلوغی بقیه سوالات داشته باشه.
ایجاد تاپیک مخصوص Gaming یا تاپیک لپ تاپ های 13 اینچی خودش باعث بی نظمی و شلوغی میشه. همین الان تاپیک هایی برای محصولات در انجمن تبادل نظر وجود داره... در حقیقت فعلا هر کس فقط برای مشاوره خرید لپ تاپ تاپیک جدید ارسال می کنه که روال کاری همه انجمن های سخت افزار دنیا به همین شکل است و هیچ جا از تاپیک های کلی برای مشاوره خرید قطعات استفاده نمیشه.نوشته شده توسط prowler88 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همون دلایلی که در بالا اعلام کردم مشکلات تاپیک های مرجع در مشاوره از سودشون بسیار بسیار بیشتره.نوشته شده توسط amir_dre [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Review رو هم که دوستان عزیز باید زحمتش رو بکشند و خارج از محدوده کنترل انجمن است.
سلامنوشته شده توسط Farshadd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موافقم با صحبت های شما... بهتره انجمن لپ تاپ P30world فقط با خودش مقایسه بشه و انجمن های دیگه (Persiantools، ...) هم در خودشون نظرسنجی های خودشون باشه. این کار از بوجود آمدن مشکلات در آینده هم جلوگیری می کنه.
گزینه "عملکرد انجمن های دیگر بهتر است" رو حذف کردم... گرچه هیچ کس هم این گزینه رو انتخاب نکرده بود!