سلام.
در مورد اون قسمت اولش نمیدونم اما در مورد وایرلس شما باید پسورد روی وایرلستون رو وارد کنید توی تنظیمات وایرلس گوشیتون.اون قفل که میبینید منظورش اینه که روی وایرلستون پسورد هست.شما وقتی وایرلس رو پیدا کرد روش کلیک کنید میره تو قسمت تنظیمات.![]()
سلام.
در مورد اون قسمت اولش نمیدونم اما در مورد وایرلس شما باید پسورد روی وایرلستون رو وارد کنید توی تنظیمات وایرلس گوشیتون.اون قفل که میبینید منظورش اینه که روی وایرلستون پسورد هست.شما وقتی وایرلس رو پیدا کرد روش کلیک کنید میره تو قسمت تنظیمات.![]()
بعد از نصب این رام جدید, آیا خودتون تغییری توی سرعت دستگاه مشاهده کردین یا نه, تنها تاثیرش نمایش 576 مگ بوده و سرعتش فرق چندانی نکرده ؟
ممنون![]()
سرعتش که بهتره به نظر من.....یه مقدار حرکت بین تب ها روون تر شده و لگ نداره....هنگی هم تا الان نداشتم.
در ضمن اون برنامه ای که آیکن های تسکبار رو تغییر می داد با رام 1.66 مشکل داشت و آیکن صدا رو سیاه می کرد.
بازم به اون تاپیک مرجعی که مختص رام هست و لینک دادم سر بزنید و اگه زبانتون خوبه نظرات بقیه رو هم بخونید.
کلا تو این مدت که خریدینش, چند بار گوشی هنگ کرده و مجبور شدین ریستش کنین ؟ با توجه به نوع و حجم استفاده شما میتونه برای خیلی ها مهم باشه جوابتون ...
و دیگه این که الان با این رام کوک شده اون مشکل حل شده و دوباره میتونین از اون تسکبار استفاده کنین ؟
سلام دوستان
من هر چی سایت مایکروسافت رو زیر رو رو کردم آپدیتی برایِ win 6.5 پیدا نکردم !!!!
یعنی از وقتی اومده بازار هنوز آپدیتی براش نیومده ؟؟؟!!!!!!
سلام.
اقا من گوشی رو ندارم و بخاطر همین زیاد تو نخش نیستم که اومده یا نه ولی شما باید سایت HTC رو سرچ کنی نه مایکروسافت رو.(واسه پاکت پیسی ها سایت سازنده دستگاه رو باید چک کنی.)
راستی محمد جان من هنوز منتظر اون جوابیه که گفتی هستما.(اکر هم خواستی میتونی تو پیغام خصوصی بگی)![]()
هنگ کردن بسته به برنامه های نصب شده و طرز استفاده داره....با هر گوشی درست کار نکنین هنگ می کنه.
کلا هنگ کردن تو ویندوز طبیعیه ...چه ویندوز کامپیوتر چه پی پی سی.
من یادم نیست دیشب ناهار چی خوردم چه برسه به اینکه بگم تا الان چند بار گوشیم هنگ کرده
کلا تو این رام مشکل حاد نداشتم....حتی نسخه 4 این رام هم اومده ...دوستان نصب کردن و راضی نبودن.
خیلیا هم با خیلی از رامها مشکل داشتن که من هیچ کدومشون رو نداشتم: مثل پلی نشدن موزیک تو موزیک پلیر...سند نشدن اس ام اس...بالا نیومدن ویندوز ....باگ های عجیب و غریب و .......
ولی به نظر من هر رامی رو تا خودتون تست نکنید متوجه مشکلاتش نمی شید
تسکبار هم درسته الان.
نه آخه خیلی بامزه است که من بعضی وقتها هیچ برنامه ای باز ندارم, ولی همچین که دکمه بالای دستگاه (hd) رو میزنم که صفحه روشن بشه, دستگاه هنگ میکنه !!! تو همون حالت میمونه و هیچ کدوم از دکمه ها هم هیچ کاری نمیکنن ... اونقدرها هم برنامه روش نریختم که بخواد مشکلی ایجاد کنه (storage total 321, free 231 - program total 195, free 113 ) ولی به هر حال خیلی زیاد هنگ میکنه ... خیلی زیاد !
یه جاهایی هم یه سری لم داره که به مرور فهمیدم و البته خیلی مسخره است ! مثلا اگه وقتی توی sms ها هستم برای برگشتن به home از اون x استفاده کنم به احتمال بالا هنگ میکنه ! باید از دکمه مجازی home یا end استفاده کنم !![]()
QUOTE=AryanLand;4665046]سلام.
اقا من گوشی رو ندارم و بخاطر همین زیاد تو نخش نیستم که اومده یا نه ولی شما باید سایت HTC رو سرچ کنی نه مایکروسافت رو.(واسه پاکت پیسی ها سایت سازنده دستگاه رو باید چک کنی.)[/QUOTE]
علیکم السلام
راستش من تو سایت مایکروسافت آپدیت برایِ WIN MOBILE 5 و 6 و 6.1 دیدم واسه همین گفتم حتماً برا 6.5 هم هست .
یعنی اصلاً نیازی نیست بریم تو سایت مایکروسافت ؟
QUOTE=AryanLand;4665046]راستی محمد جان من هنوز منتظر اون جوابیه که گفتی هستما.(اکر هم خواستی میتونی تو پیغام خصوصی بگی[/QUOTE]
بله شما درست میفرمایین . بنده یه جواب به شما بدهکارم
![]()
البته از همون روز دست به کارش شدما اما هنوز خیلی کار داره . اخه تازه رسیدم به صفحۀ بیستمش . به محض اینکه تموم شد میفرستمش .
چشم با پیام خصوصی میفرستم . ممنون از یاد آوریتون
![]()
=========================================
راستی دوستان یک سوال دارم :
رو صفحۀ این هیولا دو تا سنسور هست .
یکیش برای تنظیم نور صفحه هست و اون دومی برایِ چی هست ؟؟؟؟!!!!
یا نکنه دوربینه ؟؟؟؟
زود و تند و سریع بجوابین لطفاً
![]()
سلام دوستان
من میخواستم این گوشیو بخرم تا اینکه دیدم اینجا میگن مشکل دوربین و آنتن داره
لطفا راهنمایی کنید گوشی های الان مشکل دوربین و آنتن دهی دارن یا حل شده
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)