من که مجبور شدم یک باره دیگه ویندوز عوض کنم
هیچ کرکی برای من کار نکرد
یه چیزی هم هست که یادم رفت بگم زمان نصب من هیچ سریالی رو وارد نکردم
نبود کرکی ؟
من که مجبور شدم یک باره دیگه ویندوز عوض کنم
هیچ کرکی برای من کار نکرد
یه چیزی هم هست که یادم رفت بگم زمان نصب من هیچ سریالی رو وارد نکردم
نبود کرکی ؟
سلامنوشته شده توسط Hoom@n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب منم دقیقا همین مشکل رو داشتم که یک کرک چینی برطرفش کرد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونجایی که مشخص کردم ، کلیک کنید ، بعد چند تا پیغام میده ، همه رو OK کنید بعدش هم system رو چک کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي ممنون. پس اين كركي كه شما داريد درست كار مي كنه؟ نصب كنم؟!نوشته شده توسط M659 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+مي شه ويندوز رو به روز كرد؟
---
راستي كدوم جا رو مشخص شده كرديد؟!
Last edited by Hoom@n; 17-08-2009 at 14:55.
دوستان این کرک صفحه اول براشون کار میکنه ؟ .... مثل اینکه از کار افتاده ...
( برای من ویندوز رستارت میشه اما بازم میزنه 27 روز به ... !!!!
آقایون من همه را تست کردم
ویندوزی هم که نصب کردم untimate هستش
کرکی نبوده که تست نگرفته باشم
اگه کسی کرک جدیدی داره بزاره
Windows.7.Loader.v1.0.1.4-UNTERMENSCH
< 1.0.1.4 >
1. fix no boot when menu.lst is present.
2. small changes so w7ldr and Wow will play nice when installed
on the same drive
TESTED/WORKINGNote:this loader has been tested on x86 and x64 by other's and has been confirmed to be working great! and better than hazar loader,
pass:
win7
Last edited by x_2007; 18-08-2009 at 09:18.
بله ، کاملا درست کار میکنه و من به راحتی آپدیت میکنم:نوشته شده توسط Hoom@n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمتی که با مستطیل قرمز مشخص کردم ، یک کلید هستش که باید بزنید و برید جلو
سعی میکنم ورژن انگلیسی رو پیدا کنم.
دوست عزیز من کرکی که شما گذاشتید رو تست کردم اما کار نمیکنه !!! تنها فرق ویندوز من با ویندوز شما 32 بیتی بودن ویندوز من هست !نوشته شده توسط M659 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کرک معتبری که کار کنه ندارن ؟
دوست عزیز شما قبل از استفاده از این کرک ، کرکی که در پست اول گذاشته شده (کرک Orbit30 ) رو استفاده کردید یا نه؟نوشته شده توسط Haniiii [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اون کار نمی کنه این رو استفاده کنید... برای نصب کرکی که من معرفی کردم باید Orbit30 رو پاک کنید:
کمی شانسی هم هست البته... مثلا همون کرک Orbit30که برای بیشتر افراد کار میکنه ، برای من و یک سری از دوستان کار نمیکنه.
خیلی ممنون. اما مشکل من این هست که تصویری رو تو پست شما ندیدم! داخل فایل rar هست؟نوشته شده توسط M659 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)