Windows7 Black Transparent Theme
Windows 8 Theme For Windows 7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Windows7 Black Transparent Theme
Windows 8 Theme For Windows 7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The ‘Ultimate’ Theme for Windows 7
میشه یکم بیشتر توضیح بدین چطوری تم هارو وارد کنیم ممنون
تو صفحه 2 توضیح داده شده.نوشته شده توسط n W o [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا برای xp جواب میده ؟
روش نصبش چطوریه ؟
ای بابا! XP دیگه چه صیغه ایه اسم تایپیک هست تمهای جدید ویندوز 7 بعد شما میگید برای XP جواب میده, در ضمن هستند تمهایی برای XP که عین 7 میکنه!نوشته شده توسط kiuna [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش نسب هم تو 7 اینه که دانلود کنی بعد روش دابل کلیک کنی اجرا بشن
خب همینی که میگی از کجا دانلود کنم ؟نوشته شده توسط Azerbayçan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد من 7 ریختم درایورها رو نمیشناخت مجبور شدم ایکس پی بریزم
اگه فقط تو جستوجوگر گوگل تایپ کنی "تم ویندوز 7 برای XP" همه جور مدل برات پیدا میکنهنوشته شده توسط kiuna [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این که 7 درایوهای شما رو نشناخت علتش اینه که رایو های شما FAT32 هستش و باید NTFS کنی چون 7 FAT رو ساپورت نمیکنه!
ممنون منظورم درایورهای سخت افزارها بودنوشته شده توسط Azerbayçan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایورشون رو برای 7 پیدا نکردم
باید بری سایت شرکتهای سخت افزارهاتون و از اونجا درایو مخصوص ویندوز 7 با همو ویستا هم میفته روش رو دانلود کنی.نوشته شده توسط kiuna [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)