این گزارش کار رو بخونید ببینید مناسب هست یا نه ؟(کارگاه عمومی 1 که یه قسمتی مربوط به تراشکاری هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزارش کار رو بخونید ببینید مناسب هست یا نه ؟(کارگاه عمومی 1 که یه قسمتی مربوط به تراشکاری هست)
سلام
اگه کسی گزارش کارآموزی در مورد نمایندگی تعمیرات تلویزیون داره میشه اینجا برای دانلود بزاره؟
ممنون میشم.![]()
سلام دوستان. من یه کارآموزی برای رشته نقشه کشی معماری دوره کاردانی( مثل اجرا و نظارت ساختمان فلزی یا بتنی و کلا از اینطور چیزا) که عکس هم داشته باشه چون استادمون گیر داده به عکسها. اگه word باشه وخیلی خوب میشه . کمک کنید دوستان![]()
تا جایی که من سرچ کردم اکثر لینک ها به صورت رایگان فعال نیستن و باید گزارش ها برای این موضوع رو رو خریداری کنید تا لینک دانلود فعال بشه .
چند تا گزارش کارآموزی رو ضمیمه کردن مطمئن نیستم کاملا به موضوع شما مرتبط میشه یا نه .
موضوعات هر کدوم از ضمیمه ها به ترتیب :
مدیریت، نظارت و اجرای نقشه های ساختمانی (اسکلت فلزی)
اجرای ساختمان فولادی
اجرای ساختمان بتنی
اجرای ساختمان بتنی
کارهای اجرایی یک ساختمان
سلام دوستان
اگه گزارش کارآموزی در مورد دزدگیر و سیستم های امنیتی دارید لطف کنید بذارید
ممنون
درباره دزدگیر گزارش هار پیدا نکردم ولی برای سیستم های امنیتی :
این پایان نامه ممکنه کمکتون کنه :
سیستم های امنیتی و دوربین های مدار بسته(ضمیمه شد)
سلام
لینک دانلود از اپلود بوی
حواشی حذف شد
Amin
سلام
احتیاج به گزارش کارآموزی رشته حسابداری در شرکت گردشگری و مسافرتی دارم . اگر کسی میتونه کمک کنه
با سلام اگه کسی گزارش کارآموزی پست بانک رو داره واسم ایمیل بزنه خدا خیرت بده منو از دردسر بزرگی نجات میدی مرسی
Last edited by sansi; 29-01-2014 at 13:10. دليل: حذف ادرس ایمیل.
سلام
گزارش کارآموزی برای این موضوع به صورت رایگان نیست باید خریداری کنید این موضوعات رو سرچ کنید:
دانلود گزارش کارآموزی حسابداری دفتر هواپیمایی
دانلود گزارش کارآموزی حسابداری دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی
سلام
گزارش کارآموزی برای این موضوع به صورت رایگان نیست باید خریداری کنید این موضوعات رو سرچ کنید:
دانلود گزارش کارآموزی پست بانک و اعتبارات
دانلود گزارش کارآموزی در پست بانک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)