سلام دوستان
من برا رشته کامپیوتر یه چیزایی دارم
هر کی میخاد پیام بفرسته.
سلام دوستان
من برا رشته کامپیوتر یه چیزایی دارم
هر کی میخاد پیام بفرسته.
سلام
من در مورد پروژه های کارافرینی
مقاله های کامل در مورد دوربینهای مدار بسته حفاظتی
یک پروژه کامل از انرژی سلولهای خورشیدی دارم هر کی خواست پیام بده..
سلام-آخيش-آخريكي ييداشدنوشته شده توسط lifeless [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دانشجوي ترم4كارداني كامييوتردانشگاه ازاد هستم-براي درس كارافريني يه مقاله ميخوام-اگر داري ميتونيد يه لطفي كنيد ولينكش رو واسه دانلودبزاريدويااگه امكانش نيست ميتونيد برام ايميلش كنيد-اينم ادرس ايميلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسي خداحافظ
سلام پیام جان
ممنون بابت فایل های که گذاشتی
ولی گزارش کارآموزی رشته مهندسی برق و الکترونیک بعد از دانلود کردن برای باز شدن پسورد میخواد
لطفا راهنمایی کن
با تشکر
بنده هم نیاز دارم... با تشکرنوشته شده توسط shaghayegh ENG [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگي .
بچه هايي كه گزارش كارآموزي كامپيوتر درخواست كردند ؛ عرض كنم كه اگر موجود بود و چيز دست و پا گيري پيدا بشه حتما قرار ميديم . آقايوني كه پسورد درخواست كردند ؛ توي پست اول گفته بودم كه :
و بعدش اينكه ؛ فعلاتذکر :پسورد تمامی فایل ها p30world میباشد .
salam payam jan,az linkhaei ke ferestadi mamnunam, faghat man natunestam ba ramze p30 world file gozaresh kare kar amoozie bargho elektroniko baz konam, age mishe kheyli sari komakam kon,mamnun
ghorbanat HOOMAN
هومن جان ؛ كليه ي فايل ها با پسورد p30world باز ميشند . همينو شما كپي كنيد از اينجا .
هنوز از گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر خبری نیست؟
سلام. اینم گزارش کارآموزی یکی از دوستام که در مورد توزیع نیروی برقه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال خودمو هم بعدا میگذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)