سلام یه کارآموزی در مورد بخش حسابداری یک شرکت بیمه ای می خواهم هر کی داره برا من میل کنه لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه کارآموزی در مورد بخش حسابداری یک شرکت بیمه ای می خواهم هر کی داره برا من میل کنه لطفا
سلام من یه گزارش کارآموزی میخوام درمورد plcخیلی نیاز دارم
اگه شدبرام ایمیل کنینumut_yf82@yahoo.com
بابا دمتون گرم
ای ول، خسته شدم تا اومدم این صفحه. اما دست خالی
من موندم این تایپیک رو با چه هدفی ایحاد کردین
آخه فقط ملت درخواست دادن، گزارش کار اموزی جز چند تا من چیز دیگه ایی ندیدم بعد از 16 صفحه.
من چند تا گزارش کار اموزی از چند تا سایت پیدا کردم، نمیدونم چه سایتایی بودن واگر نه به عنوان منبع میزدم.
گزارش کار آموزی رشته کامپیوتر در بنیاد شهید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش کار آموزی رشته کامپیوتر در یک شرکت نرم افزاری ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش کار آموزی رشته کامپیوتر در یک شرکت ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش کار آموزی رشته کامپیوتر در یک شرکت نرم افزاری ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش کار آموزی رشته کامپیوتر در دفتر فرهنگ دانشگاه ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم به دردتون بخوره
من خودم بدردم خورد اما هنوز 10 صفحه دیگه مونده. هنوز نتونستم کاملش کنم.اگه تونستین به منم کمک کنین
Last edited by helya90; 18-02-2012 at 16:28.
سلام
من رشته کامپیوتر هستم و
یک گزارش برای شرکت تامین نیروی انسانی و
یک گزارش برای مدرسه راهنمایی پسرانه غیر انتفاعی
یکی از این دو گزینه را نیاز دارم .
لطفا کمکم کنید
اینم از ایمیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون..
لطفا لینک جدید گزارش کارآموزی رشته مهندسی برق و الکترونیک را برای من بفرستید.
IDM ارور میده!نوشته شده توسط helya90 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیتونم دانلود کنم
گزارش کار آموزی رشته کامپیوتر در یک شرکت ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام لطفا برا من بفرست.ممنونم.
سلام گزارش کارآموزی در مورد یک کارخانه شکلات سازی می خواستم. در رشته برق یا الکترونیک. تو رو خدا اگه داشتین کمک کنید.
سلام من ی گزارش کارآموزی در مخابرات رو میخوام لطفا کمکم کنید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)