یه سوال اسون هم من طرح کنم
یک گربه درهر بار پرش نصف مسیر را طی میکنه ایا این گربه به مقصد میرسه. مثلا رو ی یه خط راست گربه از a میخواد بره به b
یه سوال اسون هم من طرح کنم
یک گربه درهر بار پرش نصف مسیر را طی میکنه ایا این گربه به مقصد میرسه. مثلا رو ی یه خط راست گربه از a میخواد بره به b
اگه منظورتون اینه که در هر بار پرش نصف مسافت باقی مانده در لحظه ی قبل از پرش رو طی میکنه که واضحه که هیچ گاه به خط پایان نمیرسه ولی شما یه جوری سوال رو نوشتی که هر کس که بخونه احساس میکنه که گربه در هر بار پرش به اندازه یپرش میکنه که در این حالت با دو بار پرش به نقطه ی پایان میرسه.
من با دوستمون كه مي گند نمي رسه موافق نيستم . چون حد تابع حركت اين گربه كه فاصله رو از مقصد نشون مي ده وقتي تعداد دفعات به بينهايت ميل مي كنه صفر هست . يعني گربه به مقصد خواهد رسيد .
اين كه بگيم بين هردو عدد حقيقي عدد ديگري هست درسته ولي اينجا مفهوم حد و فيزيك رياضي مورد بحث هست .
با سلام
دوستان عزیز، این تاپبک مخصوص طرح مسائل آزاد کاربران نیست. لطفاً این گونه مسائل را در اتاق ریاضیات مطرح فرمایید تا این تاپیک دچار بی نظمی نشود.
با تشکر
3 تیر 1389
با سلام
با استفاده از قانون سینوس ها می توان نوشت:
بنابر این
که حل مساله را کامل می کند.
با استفاده از این مساله و جایگذاری زوایای مناسب، می توان به نتایج جالبی رسید. به طور مثال در یک مثلث قائم الزاویه، اگر وتر را a و بقیه ی اضلاع را b و c فرض کنیم:
آموزش حل مساله:
استفاده از مثلثات برای اثبات قوانین هندسه.
موفق باشید.
3 تیر 1389
با سلام
فرض کنید:
و نیز
ثابت کنید:
موفق باشید.
3 تیر 1389
واضح است كه تابع ثابتجوابي از اين معادلهي تابعي است. فرض كنيم
موجود است به طوري كه
. در اين صورت داريم
بنابراين هر عدد حقيقي را ميتوان به صورتنوشت.
قرار ميدهيمدر اين صورت
در نتيجه براي هرو
حقيقي داريم
.
حال فرض كنيمعدد حقيقي دلخواهي باشد.
با توجه به قسمت قبل اعداد حقيقيو
موجودند به طوري كه
بنابراين
كه نشان ميدهدتابعي ثابت است. در نتيجه
.
منبع : ROMANIAN MATHEMATICAL COMPETITIONS 2007, Edited by: Radu Gologan, p. 26
ــــــــــــــــــ
9 تير 89
كليهي اعداد صحيح مانندرا بيابيد كه در معادلهي زير صدق ميكنند
ـــــــــــــ
9 تير 89
با سلام
توجه کنید که با این روش می توان معادله ی درجه ی چهارم بالا را حل کرد. فقط کافی است معادله ی درجه ی دوم بر حسب y را حل کنیم.
آموزش حل مساله:
حل معادلات با استفاده از تغییر متغیر
موفق باشید.
11 تیر 1389
با سلام
در مثلث قائم الزاویه ی زیر C=90. اگر اندازه ی AD و BD با هم برابر، DE بر AB عمود، اندازه ی AB برابر با 20 و اندازه ی AC برابر با 12 باشد، مساحت چهار ضلعی ADEC را به دست آورید.
موفق باشید.
11 تیر 1389
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)