پاسخ مسئله شنبه چهارم
ملاحظه می شود که a و b و c ریشه های چندجمله ای P هستند. لذا با قردادن آنها در P جمع هر سه معادله داریم:
با توجه به تجزیه بالا داریم
پاسخ مسئله شنبه چهارم
ملاحظه می شود که a و b و c ریشه های چندجمله ای P هستند. لذا با قردادن آنها در P جمع هر سه معادله داریم:
با توجه به تجزیه بالا داریم
.
فرض کنید M نقطه ای است داخل مثلث ABC . ثابت کنید داریم:
از جمع دو نامساوی بالا و با توجه به اینکهداریم:
و بعد از ساده شدن:
![]()
اگه ملوکول ها را بی نهایت کوچک باشند یه ملکول از بازدم جولیوس سزار با احتمال 1 در دم ماست.
اگه یه قطره رنگ توی دریا بریزیم به همه جاش می رسه!
بدون استفاده از هوپيتال و هم ارزي حد زير را محاسبه نمائيد:
موفق باشيد.
ضمن عذر خواهي بابت اينكه دير شد!
اين جا قبلا خالي نبود!! راه حلي نوشته شده بود كه بعد فهميدم غلط هست.
اما جناب CppBuilder2006 لطف كردن و در
راه حلي رو نوشتن كه فكر ميكنم احتياج به كمي توضيح داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا در مورد اينكه تابع متقارن هست. منظور چيه؟
ـــــــــــــــــــ
04 / 06 / 88
Last edited by eh_mn; 27-08-2009 at 02:17.
ثابت كنيد براي هر سه عدد مثبت a، b و c داريم
ــــــــــــــــــــ
04 / 06 / 88
با سلام
همان طور که CppBuilder2006 گفتند، اگر بخواهیم مساله را به طور شهودی حل کنیم، در هر نفس یک مولکول از این بازدم هست. اما دقت کنید که سطح سوال، پیش دانش گاهی ذکر شده و ترفند مساله دقیق تر کردن این وضعیت است. واضح است که احتمال این که یکی از این مولکول ها «بوعلی سینایی!!» نباشد،عبارت است از:
بنابر این احتمال این که نفس بعدی شما کاملاً «غیربوعلی سینایی» باشد، عبارت است از:
این عدد را نمی توان با ماشین حساب یا حتی با بعضی از رایانه ها محاسبه کرد، چرا که نتیجه 1 خواهد بود. اما با توجه به این که
پس احتمال این که نفس بعدی شما حاوی مولکولی از بازدم «این بزرگ مرد ایرانی» باشد، تقریباً 63 درصد است.
آموزش حل مساله:
ماشین حساب و رایانه جایگزین ریاضیات نظری نیستند و برای بعضی از مسائل -احتمالاً- تنها راه، استفاده از ابزار ریاضیات نظری است.
موفق باشید.
5 شهریور 1388
با سلام
سعی کنید شکل زیر را با حرکت پیوسته ی قلم، بدون این که از یک مسیر، دوبار عبور نمایید، رسم کنید:
موفق باشید.
5 شهریور 1388
سلام
منظورم از متقارن اصطلاح تخصصی نبود. منظورم این بود که همۀ متغیرها نقش یکسانی دارند. و هر چیز رو در مورد یک متغیر ثابت کنیم به خاطر تقارن برای دو تای دیگه هم ثابت میشه.
البته اون چیزی که نوشتم یه خرده ابهام داره.
پستای این thread به طور خودکار برای من ایمیل میشن! چون درش اشتراک دارم. برای همین من پست شما رو قبل از edit دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)