سلام
برای لینک کردن منوهای فلش در صفحات سایت ساخته شده چکار کنیم ؟
سلام
برای لینک کردن منوهای فلش در صفحات سایت ساخته شده چکار کنیم ؟
ممنون از توضیحاتتون
من یه سوال دارم یه بازی ساختم که لازمه کاربر عدد بنویسه مشکلم اینه که اعداد فارسی تایپ نمیشن راهی هست بتونم این موردو اصلاح کنم که با تغییر زبان سیستم کاربر به فارسی ، بازی هم ورود عددش فارسی بشه
با اکشن 2 نوشتم برنامه رو و cs5 کار میکنم
من چندتا سایتو که پیدا کردم برات میزارم چون خودمم در حال یادگیری هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.بخاطر مطالب خوب و مفیدتون تشکر.من در زمینه ی فلش و اکشن اسکریپت مبتدی هستم.اگر کسی اموزش جامع اکشن اسکریپت داره لطفا معرفی کنه.
درضمن من یه قطعه کد میخام که برخورد دو شی باهم رو تعریف کنه.مثلا اگه دو مربع ب هم بر خورد کنن پیغام بده.اگه کسی بلده لطفا راهنماییم کنه.مرسیییییییی
اوایل عالی شروع شد ولی اساتید کم لطفی کردن.
خصلت ما ایرانیهاست دیگه!!!!
سلام
من میخوام یک ماشین بصورت اتوماتیک به حرکت در بیارم سرعتش مثلا 60 با چه برنامه ای بنویسیم ضمنا برای اکشن اسکریپت 3 میخواستم
خواهشن زودتر جواب بدید فردا آخرین روزه پروژمه هیج کجای دنیای نمی دونن جواب بدن
آخه این چه جاییه سوال پرسیدی
سوالتو توی یه پست جدید بزار تا جواب بدم
ضمن اینکه چند ساعت پیش برات پیغام خصوصی فرستادمش
پیفام خصوصی داری
دوست عزیز من یه مشکل خیلی بزرگ دارم
یه فایل swf را با نرم افزار Sothink SWF Decompiler به فایل fla تبدیل کردم ولی پس از انجام این کار، کنار فایل fla یک پوشه ایجاد شد که حاوی تعدادی فایل با پسوند as بود و از طرفی وقتی فایل fla را در نرم افزار فلش باز کردم و ازش خروجی (swf) گرفتم اکشن اسکریپت های فایل swf اصلی دیگر بر روی این فایل swf جدید اجرا نمی شد.
خواهشاً هرچه سریعتر منو راهنمایی کنید.
و بفرمایید روش کار این فایل های as چیست؟ و چگونه می توان بین این فایل ها و فایلهای swf ارتباط برقرار کرد؟
با تشکر
Last edited by pouyannet; 16-05-2013 at 12:41. دليل: درج عنوان برای پست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)