من اون موقع که دنبالش بودم مدل 80 رو تا 4 تومن هم قیمت داشتم ...الان که با 5 6 تومان راحت میشه 82 رو خرید به نظر من خیلی خوبه ولی خوب ظاهرش دل چسب نیست
چون مشتری های سیناد کم وخاصن اگه طرف فروشنده باشه میشه باهاش تا 500 تومن هم چونه زد....
من اون موقع که دنبالش بودم مدل 80 رو تا 4 تومن هم قیمت داشتم ...الان که با 5 6 تومان راحت میشه 82 رو خرید به نظر من خیلی خوبه ولی خوب ظاهرش دل چسب نیست
چون مشتری های سیناد کم وخاصن اگه طرف فروشنده باشه میشه باهاش تا 500 تومن هم چونه زد....
من که یه دونه 82 رو دیدم 5 میلیون
میخوام اگه بشه یه 83 پیدا کنم !
آقا جون از سیناد بگذر
واسه چی میخوای سیناد بگیری
سیناد سرطانه فقط نمایندگیش تعمیر میکنه و اشکت در میاد
از بس گرون کار میکنن اینا
ضمنا عمره سیناد دیگه تموم شده
روز روزش ماشین نبود چه برسه الان
از نظر فنی موتورش خوبه ها ولی توش انقدر صدا داره که نمیزاره از قدرتش لذت ببری
امکانات خاصی هم نداره
شما الان ماشین داری ؟ اگه آره چیه البته ببخشیدا قصد فضولی ندارم
فقط جهت مقایسه می خوام
اخه ما یه مدت سیناد داشتیم و من خیلی از ماشین ها رو سوار شدم
امید وارم بتونم کمک کنم
من 206 تیپ 5 داشتم ردش کردم رفت میخوام برا یه سال یه ماشین سبک بردارم بشدت از پراید متنفرم سیناد رو برا قدرتش میخوام یه یکسالی باید برم شمال و برگردم( قائمشهر) کم مصرفه و ماشن محکمی هست برا مسافرت (نسبت به بقیه ماشینهای تو این رنج قیمت!!)
ماشین رو راحت میشه خرید ولی برای فروش در آینده به مشکل میخوری و خریدار نداره
این مورد رو هم باید در نظر بگیری
نسبت به 206 تیپ 5 بسیار ماشین خشک و آزار دهنده اییه
درسته قدرته موتورش خوبه ولی همین قدرت موتور بالا دلیل بر دوونده شدن بیش از حدشه
اینجور که از نوشتار شما متوجه شدم "من 206 تیپ 5 داشتم ردش کردم رفت " شما از تیپ 5 هم راضی نبودید چطور فکر می کنید سیناد که دو تیکش از یک ماشین نیست و بدنه ی فایبر گلاسش میتونه شمارو راضی کنه
به خاطر خشکیه فایبر گلاس بسیار داخلش سروصدا داره
ضمنا به فکر فروش ماشین باشید بسیار بد فروشه مخصوصا که شما می خواید یک سال برای تنوع داشته باشیدش
و زود بفروشید
پیشنهاد می کنم به ماشین های رو بورس تر فکر کنید نه لزوما پراید
خب باز بحث سیناد شد ما پیدامون شد......!!!
از نظر سر و صدای اتاق که تا حدودی موافقم...ولی این صدا خیلی بیشتر ار تلق تولوق های پراید نیست...
البته خب این طبیعت سیناده...چون فنر بندیش خشکه ماشین زود به صدا می افته...
ولی خب میشه کمک هاشو نرم تر کرد...
واسه کاره شما کاملا عالیه...من 206 تیپ 5 داشتم ردش کردم رفت میخوام برا یه سال یه ماشین سبک بردارم بشدت از پراید متنفرم سیناد رو برا قدرتش میخوام یه یکسالی باید برم شمال و برگردم( قائمشهر) کم مصرفه و ماشن محکمی هست برا مسافرت (نسبت به بقیه ماشینهای تو این رنج قیمت!!)
فقط اون یه سال.....مشکل داره .....(واسه فروش منظورمه)
فقط به نظرم کمک هاشو ببری یه نرمتر کنی بهتره
کلا من اون زمان بیشترین حالی که باهاش می کردم این بود که پوز 405 پرشیا ی دو تا از رفیقامو باهاش می زدم...
من با 6 تومن خرج اون با 18 چوغ)
اینم لینک تاپیکش....(خدا بیامرز...)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ali_BlueBoy; 31-03-2011 at 12:28.
شما اگر تا به حال کیش خودرو رفته باشید میبینید که فنر بندی ایم ماشین
مانند ماشین های سواری نیست اصلان
ماشین های سواری در محور عقب از فنر لول استفاده میکنند تو سیستم تعلیقشون
ولی سیناد مثل وانت ها و ماشین های باری از از فنر های شمش استفاده میکنه
و قیر از اینکه همیشه پشتش پر و سنگین باشه که مسلما از شتاب ماشین کم میکنه
راهی واسه نرم کردنش وجود نداره مگر کارهای هزینه بر و غیر اصولی که اصلا توصیه نمیشه نه برای شما که ماشین رو کوتاه مدت می خواین نه برای دیگران
ضمنا دوست عزیز Ali_BlueBoy درسته پراید هم سروصدا داره ولی واقعا سروصدای سیناد چند برابر سروصدای پرایده و مربوط به فنربندی خشک و جنس ادوات داخلیه که فایبر گلاس هستن و بسیار صدا میدن و رو اعصابن
والا ماشین من که بیشتر صدا هاش مربوط به در هاش بود.....شما اگر تا به حال کیش خودرو رفته باشید میبینید که فنر بندی ایم ماشین
مانند ماشین های سواری نیست اصلان
ماشین های سواری در محور عقب از فنر لول استفاده میکنند تو سیستم تعلیقشون
ولی سیناد مثل وانت ها و ماشین های باری از از فنر های شمش استفاده میکنه
و قیر از اینکه همیشه پشتش پر و سنگین باشه که مسلما از شتاب ماشین کم میکنه
راهی واسه نرم کردنش وجود نداره مگر کارهای هزینه بر و غیر اصولی که اصلا توصیه نمیشه نه برای شما که ماشین رو کوتاه مدت می خواین نه برای دیگران
ضمنا دوست عزیز Ali_BlueBoy درسته پراید هم سروصدا داره ولی واقعا سروصدای سیناد چند برابر سروصدای پرایده و مربوط به فنربندی خشک و جنس ادوات داخلیه که فایبر گلاس هستن و بسیار صدا میدن و رو اعصابن
بد بختیش این بود که که یه پیچ های خاصی بود با آچار الن و اینا نمشد سفتش کرد باید می بردی نماینگیش
واسه تنظیم کمک هاشم یه جا هست تو تهران..(بالاتر از فلکه دوم تهران پارس مغازه ی بیات..) (فکر کنم تنها جائی که به غیر از نمایندگیش به سیناد خدمات میده)
اون یه بار یه همچین پینهادی به من داد...که اخر سر خودش حرف یه جوری پیش برد که من خودم بیخیال شدم...
ولی بازم ماشین خودم خیلی منو از نظر سر و صدا اذیت نکرد...(البته به نظرم جنس بدنه اش اصلا به سر و صداش ربطی نداره)
مشکل اصلیه سر و صداش فقط کمک های خشکشه...همین
بله بیشتر صداهاش مربوط به درهاشه به خاطره اینکه وزن زیاد و اندازه ی بزرگ و جنس نا متعارفی دارن
فایبر اصلان جنس خوبی واسه ساخت بدنه ماشین نیست و اگر اینطور بود خودروسازان بزرگ ازش حتما استفاده می کردن ولی از زمان کشف این ماده دیده نشده هیچ خودرو یی غیر از تولیدات کیش خودرو تماما از این ماده ساخته شده باشه
در پاسخ حرف دوست عزیزم ali_BlueBoy باید بگم به جنس بدنه ربط نداره ولی سیناد داخلش هم از فایبر ساخته شده یعنی تمام رودری ها جلو داشبورد و دیواره های داخلی هم از فایبر ساخته شدن و بسیار مستعد صدا دادن هستن
در آخر خرید این ماشین توصیه نمیشه مگر در نمونه های بسیار کم کارکرد برای افرادی که با ماشین راه میان و میخان اونو برای مدتی نگه دارن چون نفر بعدی احتمالا سازمان نوسازی خودرو های فرسوده است
البته اگر اصلا به سروصدای ماشین حساس نیستی فکر نمیکنم اذیتت کنه ولی باز برای شما که میخای زود بفروشی اصلا و عبدا توصیه می کنم سمتش نری
Last edited by ardavan-cielo; 04-04-2011 at 17:52.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)