خیلی ممنون دوست عزیز.
بله من اشتباه تایپ کردم . دیشب دیگه به اینترنت دسترسی نداشتم نتونستم اصلاح کنم.
با تشکر از شما به خاطر نکته ای که گوشزد کردید.
خیلی ممنون دوست عزیز.
بله من اشتباه تایپ کردم . دیشب دیگه به اینترنت دسترسی نداشتم نتونستم اصلاح کنم.
با تشکر از شما به خاطر نکته ای که گوشزد کردید.
چه روش جالبی...
از اون جا که همه چیز واضحه فاصله اصلا احساس نمیشه.
خیلی ممنون از پستتون.
سلام
مي تونين امكان AF Tracking رو تو دوربين هاي Canon توضيح بدين؟
با تشكر
سلام
نمونه عکسی که قرار بود در پست 24 در رابطه با حذف جمعیت در مکا نهای شلوغ قرار دهم در همان پست قرار داده شد.
Last edited by unforgiven2009; 25-05-2009 at 14:52.
ببینین،اصلی ترین راهش،افزایش قطر دیافراگم(کاهش عددش) هستش.این فقط تو دوربینایی قابل اجرا هستش که حالت عکسبرداری با تنظیمات دستی رو داشته باشه.
برای دوربینایی که تنظیمات Manual رو دارن میگم.سه تا راه برای این کار پیشنهاد میشه و همشون هم باید از کمترین عدد دیافراگم ممکن استفاده بشه.
1- اولین راهش عکس گرفتن در حالت ماکرو هستش.دوربینو میذارین روی ماکرو،این حالت خودبخود کمی عمق میدان رو کاهش میده که برای ما خوبه،یکمی هم با دیافراگم بهش تاثیر میذاریم ما.نگران لرزش نباشین،چون با کاهش عدد دیافراگم،خودبخود باید سرعت شاتر افزایش پیدا کنه.
2- روش دوم،حالت معمولیه.یعنی مثلا برای چیزایی که نمیشه با حالت ماکرو گرفت.اینجا تنها روش همون دیافراگم هستش.
3- بعضی وقتا،میشه از یه سوژه ثابت(مثل مثلا یه آدم)،با حداکثر زوم و از فاصله خیلی دور عکس گرفت.افزایش فاصله کانونی،خودبخود عمق میدان رو کاهش میده و یه نکته ای که هست،عدم امکان استفاده از گشادترین حالت دیافراگم هستش.که اونم نگران نباشین.چون تاثیر زوم خیلی بیشتر از این ضعف هستش.ولی تو این حالت هم باید برای بهترین نتیجه،باید از گشادترین حالت ممکن استفاده بشه.
اگه بخوایم به ترتیب بچینیم،زوم بهترین ،بعدش ماکرو و بعدش حالت معمولی نتیجه مد نظرتون رو میده.
حالت نرم افزاری هم وجود داره که برای دوربینای که نمیتونن از حالت دیافراگم استفاده کنن(البته همچنان ماکرو و زوم در دسترش هستش اکثرا) استفاده میشه.یعنی با فتوشاپ.
سلام دوستان
ميخوااستم بپرسم كه دوربين ايكس110 كنن لرزشگير داره ؟ اگه داره چگونه عمل مي كنه؟ ممنون
لرزشگیر داره. روی لنز.
در پست شماره ی 32 کامل توضیح داده شده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز سلام من از تجارب شما استفاده کردم و با نرم افزار Photomtrix عکس hdr درست کردم ولی در عکس خروجی نرمافزار سه تا نوشته و مارکPhotomtrix می یاد چطور میتونم عکس رو hdr کنم که این نوشته ها روی عکس نیفته با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)