سلام. من تازین NICKON D5200 خریدم. یکم باهاش ور رفتم، ISO و شاتر رو الان تقریبا بلدم تنظیم کنم، ولی دیافراگم رو بلد نیسم عددی که میخوام تنظیم کنم. لطفا راهنمایی کنین![]()
سلام. من تازین NICKON D5200 خریدم. یکم باهاش ور رفتم، ISO و شاتر رو الان تقریبا بلدم تنظیم کنم، ولی دیافراگم رو بلد نیسم عددی که میخوام تنظیم کنم. لطفا راهنمایی کنین![]()
تنظیم دیافراگم مقدار محدوده ای که در در دایره فوکس قرار داره رو بالا میبره
هر چی عدد f بالا بره عمق میدان زیاد میشه و چون دریچه دیاف کوچک میشه نور کاهش پیدا میکنه
برای مثال برای عکاس از طبیعت در طول روز دیاف 8 تا 11 پیشنهاد میشه که سوژه با وضوح بهتری ثبت میشه
از اون طرف سرعت شاتر رو میتونید کم کنید تا نور افزایش پیدا کنه اگه چهار پایه باشه کیفیت کاار بهتره
اگه توضیحی دیگری لازم بود دوستان نظر بدن
ممنون از شما![]()
صحبت های دوستمون کاملا تایید میشه...
دیاف دو کاربرد کلی داره : یکی میزان فوکوسه و یکی هم میزان نور عبوری....
هرچی این دهانه بزرگتر باشه، قطعا نور بیشتری میگیره و محیط کوچیکتری رو در فوکوس قرار میده... ( یعنی دیافی با عدد 1.8، یک نقطهی خیلی کوچیک رو فوکوس میده به شما و جلو و عقبش به شدت فوکوس خواهند بود...
در حالی که اگر مثلا دیاف روی عدد 22 باشه، شما نور کمتری میگیری و در مقابل، محیط بیشتری در فوکوس قرار میگیره...
برای گرفتن عکسهای هنری که بوکهی شدید و گنده ای دارن، از دیافی مثل 1.8 و 1.4 استفاده میشه (یا مثل اون!!) و در نتیجه عکس ممکنه زیادی روشن بشه که این مورد رو با اصلاح مدت زمانی که شاتر میزنه( زمان رو سریعتر میکنن) و ISO رو پایین تر میارن اصلاح میکنن....
شخصا پیشنهاد میکنم که غیر از فول منوال، اپچر مود که همین تعیین دیاف باشه رو تمرین کنین تا تنظیم کردن سرعت و ISO رو برای گرفتن نور مناسب یاد بگیرید!![]()
عکاسی در کل دو روش دارد 1:عکاسی قانونمند 2:عکاسی ساختارشکن شما اگه روش اول دوست داری بله معمولا سوژه باید در نقطه طلایی باشد و قانون یکسوم هم رعایت شود.ولی اگر ساختارشکنی هیچ قانون دست وپا گیری نداری.
سلام دوستان
سوال من درباره پايه دوربين هست!!
البته نه پايه معمولی،
تا حالا شده شنيده باشيد که طرف رفته از سينما و از روی پرده فيلم گرفته؟؟؟
پايه خاص و جمع و جور و کوچيک و کوتاه که توانايی چسبين به ميز يا دسته صندلی را داشته باشد!!
دنبال همچين پايه ای هستم، لطفاً راهنمايی کنيد.
سلام...
اولا این کار جرمه و اگر بگیرن، باید اعتراف کنین فیلم های قبلی که ظبت کردین چی بودن!! ...
حالا اگر میخواید اون کار رو بکنید، از الان به فکر جمع کردن مدرک در خصوص اثبات اینکه قبلا این کار رو نکردین باشین...!!!
یه سری پایه ها هستن معروف به عنکبوتی فک کنم... دور خودشون عین چی میچرخن!! اون جونورها رو شما نیاز دارین! به همه چی میچسبن و ول کنی نیستن!!....
فک کنم اسم رسمیشون هم همون پایهی عنکبوتی باشه...
این ایتم رو بررسی کنین!! موقع خرید، وزن نهایی دوربین رو یادتون باشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by senaps; 10-01-2014 at 09:38.
عزيز دل برا اون جرائم که نميخوام، انقدر ادم از رو پرده فيلم ميگيره که نياز به ما نيست!!!
به نظرت چجوری آدرس بايد ميدادم که متوجه شين؟؟
بهترين راحش همين بود
عذرخواهی بنده رو پذیرا باشید لطفا...
آقا دمت گرم واقعاً اينو از کجا شما پيدا کردين !!
يه سوال تو ايران از کجا گيرش بياريم؟؟
شما کارت خيلی درسته ها!!
....
خیلی ها دارنش...
این فروشگاه های تجهیزات عکاسی که مجهز باشن قطعا دارن...! باید دید شما کدوم شهری...
یکی از دوستان بنده، یه دونه از اینا رو اورده بود از بانه که خیلی هم جنس خوبی بودش...!!!
البته، غیر از این حالت سهپایهای که میچسبه به همه چیز، یه مدل دیگه از اینا هست که حالت انبردستی داره و باهاش چیزا رو میگیرن!! مثلا یه سمتش به لبهی لیوان گیر میکنه و یه سمتش به چوبی که سر مثلا سیب هست و اینجوری سیب رو توی یه ظرف اویزوون میکنن و از این حرفا...!!!
خلاصه باید ببینید که میخواید با اون وسیله، دروبین رو نگه دارید یا سوژه هاتون رو....
چیز خوبیه و به نرم هر عکاس باید داشته باشه! من دوربین رو که بخرم، این قطعا جزو تجهیزاتی که میخرم خواهد بود!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)