خیلی خوب تمیز درست کردی!
واقعا 405 یک چراغ مه شکن لازم داره!
خیلی خوب تمیز درست کردی!
واقعا 405 یک چراغ مه شکن لازم داره!
برا پراید هم آموزش بدین
من شاید این کار رو انجام بدمبرا پراید هم آموزش بدین
اولش باید راهنما رو از داخل سپر به چراغ های جلو انتقال داد و بعدش هم مهشکن هارو توی جای راهنماهای قدیمی جاسازی کرد
سلام.
این مطلب تماما نقلی از آقای hossein G عزیز هست در تیونینگ تالک.
نوشته شده توسط hossein G
نوشته شده توسط hossein G
نوشته شده توسط hossein G
آقا farshadd منظورتون از (این مطلب تماما نقلی است از..) این نیست که من اینارو از اون جا کپی کردم!!!!
اگه شما یه نگاه به عکس ها و کلا روش سیم کشی بندازین متوجه میشین که زمین تا آسمان با هم فرق دارن و تنها نقطه مشترکشون نصب یه نوع مه شکن رو 405هستش اگه روش حسین جی رو ببینین با رله و سوکت فابریک کار کرده که من به اونا دست نزدم .لازم هم نبود همه پست ایشون رو کپی کنین اینجا من خودم قبلا لینک داده بودم.
من بجای فرشاد جواب مبدم چون اینجا لینک یک سایت دیگه رو دادن ممنوع هست و باعث میشه اخطار بیگیرید فرشاد مجبور شد چند تا پست رو پاک کنه ولی چون دید پست حسین جی جان مطلب کاملی هست و با این یکم فرق داره نقل قول کرد اینجا
حرف شما درست ولی ایشون گفته بودن این مطلب تماما نقل مطلب حسینه .
برای یه همکار انجمن خوب نیست بدون برسی دقیق نظر بده>
بازم بد برداشت کردین
منظورش پست خودش بود که از حسین جی نقل وقول کرده بود اتفاقا فرشاد خیلی اخلاق خوبی داره
هرچی فکر میکنم نمیدونم چرا شما اینطور برداشت کردین
دیگه مشخص هست که پلاک ها فرق میکنه!!!
فرشاد خیلی خیلی خوش اخلاق هست
منظورشم دقیقا چیزی هست که جلیل جانم اشاره کردن
دوست خوبم به نظرم شما یکم عجله کردین در قضاوتتون![]()
من از آقا فرشاد عذر خواهی میکنم که بد متوجه شدم . ولی قبول کنین ایشونم میتونست واضح تر بنویسه و یا همون اول شفاف سازی کنه .من تو پست اولم بعد از پست ایشون این مطلب رو پرسیدمولی ایشون جوابی ندادن .در مورد ممنوعیت لینک دادن سایتهای دیگه هم من اطلاعی نداشتم.آقا farshadd منظورتون از (این مطلب تماما نقلی است از..) این نیست که من اینارو از اون جا کپی کردم!!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)