آقا ما نفهمیدیم این نرم افزار بازیهای wii رو اجرا میکنه واقعا؟؟؟
آقا ما نفهمیدیم این نرم افزار بازیهای wii رو اجرا میکنه واقعا؟؟؟
راه دیگه ای نداره چون من دایل آپ هستم فکر نکنم بتونم 110 مگ بگیرمنوشته شده توسط artoor32 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دایرکت ایکس may 2009 نمیشه؟
اجرا میکنه خوبم اجرا میکنه با یه سی پی یو دو هسته ای و گرافیک 8400-8500 به بالا حلهنوشته شده توسط metaler-soad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه امکانش هست یکی به روز ترین نسخه این برنامه رو به همراه چیزای دیگه ای که لازم داره برام بزاره لطفا
سیستم من:
E7500 - 2.93 - Core 2 due
Ram: 2 Gb kingmax/1066
VGA:Geforce 9600 - 1GB Real
با این سیستم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
میشه بازیهای Wii رو بدون دردسر اجرا کرد؟؟؟
میشه راهنمای کامل تنظیمات بازی resident evil zero برای wii رو بذارین؟
تا حالا 5-6 تا ورژن دولفین رو گرفتم اما اف پی اس 10-15 بیشتر نیست.
( در حالی که بعضی از دوستان گفتن که فول فریم بازی رو تموم کردن )
سیستمم CPU 5000 AMD
VGA 8600 INNO 3D 512
MAIN ASUS
RAM 2 GIG
خدا خیر بده به کسی که یه جواب درست و کامل بهم بده منو از کف این بازی در بیاره.
نوشته شده توسط playstation 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه بعضی پلاگین ها رو نشناسه و در برنامه نشون داده نشه.میتونی لینک web update رو از سایت ماکروسافت بگیری که فقط چند مگ دانلود میکنه و آخرین فایل ها رو اضافه میکنه.
آخرین ورژن رو از لینک زیر بگیر که هر روز اپدیت میشه.نوشته شده توسط metaler-soad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستمت هم خوبه زیاد مشکلی نداری ولی اگه یکم سیپیوت قوی تر بود مثلا 8400 بهتر نتیجه میگرفتی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین ورژن رو از لینک زیر بگیر که هر روز اپدیت میشه.نوشته شده توسط NINJA GAYDEN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سیپیوت یکم ضعیفه برای بازی های ویی باید حداقل 7400 به بالا باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی برای بازی های گیم کیوب بد نیست.
این شبیه ساز نیازی به تنضیمات خاصی نداره و بیشتر بازیها با همون تنظیمات پیش فرض برنامه فول فریم اجرا میشن.
شما resident evil zero گیم کیوب رو بگیر.
Last edited by artoor32; 05-03-2010 at 01:10.
سلام به همه دوستان
راستش من توي اين موردي كه خدمتتون عرض مي كنم به كمك و راهنمايي احتياج دارم.
كسي از دوستان گلم بازي Captain tsubasa: Ougonsedai No Chousen كه براي Game Cube هستش را اجرا كرده و بازي كرده؟ براي نصبش به راهنمايي اساسي محتاجم.
ممنون مي شم از كسي كه اين لطفو بكنه...
سلام من هم این بازی رو دارم ولی نمیشه بازیش کرد اگه کسی تونسته اینو بازی کنه و با فریم بالا و بدون مشکل
لطفا از راهنمایی جامع دریغ نکنه
ممنون
سلام دوستان
من واقعا دوست دارم resident evil zero را بازی کنم
سیستممو به خاطر همین ارتقا دادم
من بازی رو دانلود کذدم
ولی با dolphin مشکل دارم وقتی بازی رو Load میکنم توش یه پنجره باز میشه که میخواد بازی اجرا کنه که یه دفعه برنامه هنگ میکنه و Stop مشه که باید Close کنم
من این رو با چند ورژن چک کرد ورژن جدید هاش که برای ویندوز سون هست
قبلا ها با یه ورژن قدیمی چک کردم اونم یه ارور از فایلی میداد که نداشت
حالا به نظر شما مشکل از کجاست
کسی اینجا هست که ویندوز سون باشه و ورژن که استفاده میکنه بدون مشکل باشه؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
سعی کن همه ی برنامه های در حال اجراتو ببندی و پلاگین ها و آپشن های مختلف رو امتحان کنی
برای من (البته با ویندوز اکس پی) اینجوری میشد ، آپشن هاشو دستکاری کردم و بالاخره ردیفش کردم
تو سیستم من ، رزیدنت ریبرث رو با سرعت کم تقریباً می شه بازی کرد ولی رزیدنت 0 تقریباً قابل بازی نیست.
کلاً رزیدنت 0 از رزیدنت ریبرث سنگینتره و سنگینتر اجرا می شه
ولی اگه سیستمتون مشخصاتش به روز باشه حتماً خوب اجرا میشه.
سلام.دوست عزیز من خودم سون دارم و مشکلی ندارم.شما دایرکس و درایور کارت گرافیکتون رو اول حتما اپدیت کنید.نوشته شده توسط tatu_mail [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آخرین ورژن رسمی رو با توجه به ویندوزتون 32 بیت یا 64 از لینک زیر دانلود کنید که تست کردم با سری رزیدنت اویل مشکلی نداره.
از اینجا هم میتونید آخرین ورژن غیر رسمی رو بگیرید که باید فیل شکن داشته باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by artoor32; 13-12-2010 at 01:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)